Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yok yok söylemem ağzım sıkıdır benim

evet evet sonuçlardan sonra dediğin gibi artık o kısma yoğunlaşırsınız...kafanızda acabalar olmaz
yiyelim bacım yaaaaaa ben deneyeceğim tekrar ben geçen ay yumurta çatlaması için sumak terbiyeli soğan yemiştim ama tadı çok acayip....neyse havucu denerim olmazsa

ben o numarayida denedim, yemiyor
, biliyor icmicemi, zaten icime cekemiyorum
. doktora kan verdirdim, sonra doktoru aradim, doktor hersey normal cok sagikli kocan dedi, bende bunda: cok kötüymüs, sigaryi hemen birakmak lazim, 6 ay sonra bidaha kan alcak.... baya baya salliyom, iki gün icmedi 3 gün aynen devam... ama biraktircam, zafer benim olcak

berranurum sorunu bulmak lazım ki hem boş uğraşlarla yorulup zaman kaybetmek ortadan kalksın hem de sorunun çözümüne yoğunlaşılsın.inşaallah tez zamanda gelir de uğraşmanıza gerek kalmaz.

benimki fazla içmiyor günde 2 tane belki...bende o yüzden çok baskı yapmıyorum onuda bırakır zamanda
eeeee ne var ne yok alamanyalarda
yok yok söylemem ağzım sıkıdır benim
oyyyyy canım benim çok sağol yoksa bi duysalar....biliyosun

yiyelim valla gülüm nolcak yararlı şeyler evt dedğin gibi sumak terbiyeli soğanda çatlatıyoo onuda yiyelim
herşey yiyelim
şifa olsun ohh yarasın inşş ben bide arsanpençesi çayı içicem hormonlarda bi düzensizlik varsa ii geliyomuş aslında testlerde bişi çıkmamıştı ama olsun adet düzensizlikleri çi,inde iimiş o.bi kerede civanperçemi içmiştim bir hafta kadar sanırım ama o ay ara kanama oldu ve doktora gittim 3 tane yumurtam vardı bana demişti sen ilaçmı kullandı die
bende sadece civanperçemi içmiştim dedim 😀 acaba buayda mı içsem ama ara kanama yapıyo ya en iisi içmiim

berranurum sorunu bulmak lazım ki hem boş uğraşlarla yorulup zaman kaybetmek ortadan kalksın hem de sorunun çözümüne yoğunlaşılsın.inşaallah tez zamanda gelir de uğraşmanıza gerek kalmaz.
evt cnm haklısın inş gelirde gerek kalmaz ama cidden sorun olduğunu bilip yoğunlaşmak tedavi olmak böyle bilgisizce beklemekten daha ii sanırım Rabbim dermansız dert vermesin isteyen herkese sağlılı hayılırılı evlatlar versin inş