Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

hastanelerde bebek aldırmaya gelenleri görünce çok üzülüyorum biz bunca ararken kadınlar 6. çocuktan sonra hala havada kapıyolar spermleri yaw 😕😕😕

sanada hayırlı günlerrr....
nasılsın dileğim demişsin yaa bende bulantıları yaşıcakmıyım bunları yaşıcakmıyım dieee biliyomusun bende hep okurken onu düşünüyorum cnm acaba bende yaşıyabilecekmiyim bebeğim içimde olup midemin bulandığındığını onun anne burdayım dediğini anlayabilecekmiyim öyle hayal gibi geliyo kiii inşlalah nasip olur bizede cnm
hoşbulduk meryemim bebeişinle iisiniz ne güzel cnm kocamanda olmuşsunuz hadi bakalım sağlıkla gelsin meleğin kollarına inşş cnmm
hooooooooooooooooooooooşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin gözümün nuru nasılsın bakalım varmı belirti falan filan fıstık
hoşbulduk izgiliiimmmmmmmm güzel insan.yok be gülüm belirti falan zaten ben buay regl bekliyorum çünküm ateşim busabah düştü ve 3 gün önce gebelik testinde kocaman bir tek çizgi gördümm 🙁 çok canım sıkılıyo izgil ama napiimm her şeyde bi ahyır vardır bekliyorum 1 yıl oluyo ama sabırla beklicem meleğimi

İnnnşşşaaaalllaaahhhhhhhhhhhhhhhh...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi saatin mesaj yaziyorum,,,, göndercem zaman silindiiii....
kisaltip yazim artik...

Laracim: bu 5ci ayimiz, normal aslinda,bana sanki daha uzunmus gibi geliyor ama alistim artik 🙂

Izgilcim:

kızlar ben kahvaltı edeceğim, size iyi sohbetler, öpüldünüzzz................
tamam kuşuuuuum gel yine behliyoozzzz
oyyyy canım benim yaaaa hayırlısı olsun artık...incir yemişmiydin bilgemelekle lara duymasın ama sen yinede bi dene ben başlıcam tekrardan hheehhee ama az yicem günde 2 tanecik