Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Ayy canim yaa🙁Kafa sisirmek olurmu hic?Burayi hepimiz böle dertlesebildigimiz icin seviyoruz yaa.Daha bir sene olmamisti sizin dimi bebek isteyeli?Olmak üzereyse bende Dr a gitmenizi tavsiye ederim fazla vakit kaybetmeden iyice yipranmadan.Kiyamam yaa

evet canım biliyorum.vardır bi hikmeti böyle ertelenmenin.hadi bakalım.
Allah'ım bende yaşayacakmıyım bunları 😕 banada nasip olacakmı acaba?

yaşayacaksın inşaallah tabi ki

evet bence de olsun hepsi :meri:
yapma gülüm onlar da üzülüyor tabiki

gidin hayatım dr a tabi ne kadar çabuk teşhis konursa o kadar iyi olur, ben o kadar pişmanımki ilk yıl korunduğuma, bu kadar arayacağımı bilsem korunmazdım hiç ....
heeeeh al bendende o kadar bilseydim bende asla korunmazdım hemeeen başlardım hheehhee
ahhhhh canım yaaaa kıyamam sana konunun ehemmiyeti bizi fevri yapıyor kontrölden çıkmamak elde değil ooyyy ooyyyy

Oyy oyy oy kimler gelmiss😀Benim minik kusum gelmis😀Hosgeldin kiss..Gel bakalim sana bir seans uygulasin ablan🙂Ne demistik temizlik meselesi icin?

...................................
.........................................................
.........................................................
....................... 🙂))))))))))" :meri::meri::meri:
hay Allah dileğimmm nedense bu tür yazılar benim nette çıkmıyor ne yazmıştın okuyamıyorum
günaydin fistikk... bizde az önce senden bahsediyorduk
oooyyyyyy canım benim hhheehheeee kulağım çınlasdı dermiişiiiiiiiim
halı yıkayacaktım hava acayip rüzgarlı öğleden sonrada yağmurluymuş bende vazgeçtim
sende ne var ne yok bakiiiim

gidin hayatım dr a tabi ne kadar çabuk teşhis konursa o kadar iyi olur, ben o kadar pişmanımki ilk yıl korunduğuma, bu kadar arayacağımı bilsem korunmazdım hiç ....

canim benim zaten 6.ayda (haziranmi oluyordu
?) rutin konrolum var. bebek calismalari 5 ay önce baslamistik... bende 1 sene korundum ama ozamanlar hem maddi hem manevi hazir degildim.... hayirlisi böyleymis. olcak oldumu korunurken bile oluyor... bazi tipler varya... "ay hic planda yoktu kazayla oldu" izgilin dedigi gibi yumurtalari elimde kalcak bigün..