hb canim, nasilsin???
saol iyiyim canım...
evt yaa izgil kaynatiyor burayi.....izin süperdide galiba bebeyi getiremedik... adet sancim basladi bile,,, gecen aylara göre baya hafif agrilarim ama yinede var yani...senin yeni doktor ne oldu canim???
ay kizlar dün kocisimin piskolojisini bozdum... aslinda ben birsey demedim.. alisverise gittik... bebek bodyleri ucuzlamis, 3lü paket bitane aldim. hem kendime diye düsündüm, hem ablamin olcak cocugu, olmassa ona veririm diye düsündüm... benim adamda arabaya paspas aldi... ben yanimda nakit para ta$imam zaten, benim adamdada az var, yani ya paspas ya bodyler, bana dedi " ya sen koycan ya ben" bende döndüm " benim olmayan cocugum esyasi daha öneli" ne varsa bunda bu laf ona bi koyduu....neyse ikisinide aldik banka kartiyla, eve gittik bendede bi canta bebek e$yasi var, actim cantayi aldiklarimida koydum icine, iyice oturdu adamin icine...doktora bari gidelim ikimizde falan demeye basladi... bide aksam aksam teselli etim adami... daha neler neler.... ama zaten kafanisi $isirdm... yetsin bukadar...