Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

aayyy cnm benim üzülme sakın tmm bende senin gibi cok agladım zamanı gelince hiç ummadıgın anda geliyor cnm gün sayma ve bekleme ama calışmaya devam hadi hayırlısıyla senide aramızada görecegiz en kısa zamanda

hu huuu günaydin kizlarrr....
haberiniz olsun benim adet agrilarim ba$ladi... bu ay herzamankinden daha cok ümitliydim ama yüksek olasilik yine hamile deyilim :-((((((((((((((

herkese günaydıııııın
harika bir hafta diliyorum hepinize vee kendime hheehheee
sabırsızım canım benim sen kürleri drek bana sor
ben günde 7 8 adet aç karnına incir yedim ballı çörek otlu tarçinlı kürüde yedim kaşık kaşık...bide döngümün tam 13. günü sumak terbiyeli soğan yedim
ballı kürü göz kararı yaptım bi kaseye balı döktüm biraz çörek otu biraz tarçın koydum yedim sanırım günde sadece 1 çay kaşığı yemek gerekiyormuş
havuçu hiç denemedim hheeeee bu arada birde kocişime keçiboynuzu...ayrıca şunuda diyiiiimkeçiboynuzu sanırım 72 gün sonra fayda etmeye başlıyormuş bir yerde okudum
neyse canlarrr temizlik yapiiim eccik girerim yine
öptüm herkesiiii

Eeeee herkes nerde,
Benim bugün hiç keyfim yok, gece uyuyamadım ve çok gerginim...
Ne kadar takmıyorum desemde bu düşük olayını epey kafaya taktım sanırım.. 🙁

Eeeee herkes nerde,
Benim bugün hiç keyfim yok, gece uyuyamadım ve çok gerginim...
Ne kadar takmıyorum desemde bu düşük olayını epey kafaya taktım sanırım.. 🙁

canim merhaba... tatildi, I$di, hafta sonu falan derken, int fazla giremedim, olaylardan biraz geri kaldim...

Sendemi Dü$ük yaptin??? cook gecmis olsun, allah sabir versin, takma diycem ama kelin merhemi olsa kendi ba$ina sürermi$. Herseyin hayirlisi olsun.