sılam_nisa Hamiş Melek 16 Mayıs 2010 #3.741 Lara74' Alıntı: Canim ayiptir sormasi ama sen sevilaymisin yoksa nur musun?Ikinizde ayni anda isminizi degistirdiniz karistiriyorum hep ikinizi😕 Genişletmek için tıkla ... kıss ben sevilayımmm yaaa🙂
Lara74' Alıntı: Canim ayiptir sormasi ama sen sevilaymisin yoksa nur musun?Ikinizde ayni anda isminizi degistirdiniz karistiriyorum hep ikinizi😕 Genişletmek için tıkla ... kıss ben sevilayımmm yaaa🙂
izgil85 Hamiş Melek 16 Mayıs 2010 #3.742 sılam_nisa' Alıntı: he valla görüşemedik ben şu KPSSyi atlatıyım hep yanınızda olcam şimdi biraz çalışmayı deniyom gerçi 5yıldır ben sınava girmekten yoruldum onlar yorulmadı annn 5yıl biüniversite daha okunurdu aboooo:meri: ayyyyyyyyy neyse düşünmeyeyim yaaa Genişletmek için tıkla ... ayyy canım benim hadi inşallaaaah verirsin sınavını veeeee bomba gibi sonuçlar alırsın
sılam_nisa' Alıntı: he valla görüşemedik ben şu KPSSyi atlatıyım hep yanınızda olcam şimdi biraz çalışmayı deniyom gerçi 5yıldır ben sınava girmekten yoruldum onlar yorulmadı annn 5yıl biüniversite daha okunurdu aboooo:meri: ayyyyyyyyy neyse düşünmeyeyim yaaa Genişletmek için tıkla ... ayyy canım benim hadi inşallaaaah verirsin sınavını veeeee bomba gibi sonuçlar alırsın
pirenses Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2010 #3.743 selam kızlar kocuşko gelmeden accık urayım dedım nasılsınız
Lara74 Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2010 #3.745 Bilgemelek' Alıntı: kıslaaaarrr hadi foto koyalım biz bizeyken ne dersiniz kaldırırız sonra hemen Genişletmek için tıkla ... Ben bu bilgisayar islerinden hic anlamiyorum kizlar.Profil resmimi bile oglum yapivermisti sagolsun.Simdi yardim edecek kimsede yok evde.
Bilgemelek' Alıntı: kıslaaaarrr hadi foto koyalım biz bizeyken ne dersiniz kaldırırız sonra hemen Genişletmek için tıkla ... Ben bu bilgisayar islerinden hic anlamiyorum kizlar.Profil resmimi bile oglum yapivermisti sagolsun.Simdi yardim edecek kimsede yok evde.
Lara74 Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2010 #3.746 izgil85' Alıntı: bana uyar tarlada çekilmiş bi fotom var tam cici köylü kızı edaysıyla çekilmiş hheehheee Genişletmek için tıkla ... Oyy köylü güzelimm beniimm😀
izgil85' Alıntı: bana uyar tarlada çekilmiş bi fotom var tam cici köylü kızı edaysıyla çekilmiş hheehheee Genişletmek için tıkla ... Oyy köylü güzelimm beniimm😀
izgil85 Hamiş Melek 16 Mayıs 2010 #3.747 Bilgemelek' Alıntı: eee hadi amaaaa ben kodum fotomu Genişletmek için tıkla ... eeee bu fotodaki sensen geçenki fotodaki kimdi bacııım waaay canına pirenses' Alıntı: selam kızlar kocuşko gelmeden accık urayım dedım nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canııım
Bilgemelek' Alıntı: eee hadi amaaaa ben kodum fotomu Genişletmek için tıkla ... eeee bu fotodaki sensen geçenki fotodaki kimdi bacııım waaay canına pirenses' Alıntı: selam kızlar kocuşko gelmeden accık urayım dedım nasılsınız Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canııım
Bilgemelek Aktif Üye Üye 16 Mayıs 2010 #3.748 izgil85' Alıntı: ayyy canım benim hadi inşallaaaah verirsin sınavını veeeee bomba gibi sonuçlar alırsın Genişletmek için tıkla ... kız yerim ben seniiiii şirineee
izgil85' Alıntı: ayyy canım benim hadi inşallaaaah verirsin sınavını veeeee bomba gibi sonuçlar alırsın Genişletmek için tıkla ... kız yerim ben seniiiii şirineee
pirenses Yeni Üye Üye 16 Mayıs 2010 #3.749 izgil85' Alıntı: eeee bu fotodaki sensen geçenki fotodaki kimdi bacııım waaay canına hoşgeldin canııım Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk kızz bu senmısın kapalımısın tarlada ne zaman calıştın sen bacımmm:meri::meri:
izgil85' Alıntı: eeee bu fotodaki sensen geçenki fotodaki kimdi bacııım waaay canına hoşgeldin canııım Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk kızz bu senmısın kapalımısın tarlada ne zaman calıştın sen bacımmm:meri::meri:
Lara74 Daimi Üye Üye 16 Mayıs 2010 #3.750 sılam_nisa' Alıntı: kıss ben sevilayımmm yaaa🙂 Genişletmek için tıkla ... Ayy ne bileyim yaw🙂Resim degistireli hep nurla karistiriyorum seni😀Neyse zamanla alisacam artik😀
sılam_nisa' Alıntı: kıss ben sevilayımmm yaaa🙂 Genişletmek için tıkla ... Ayy ne bileyim yaw🙂Resim degistireli hep nurla karistiriyorum seni😀Neyse zamanla alisacam artik😀