Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

TATLI ARKADAŞLARIM
benim yürüyüşümü yapmam lazım..size de hiç veda etmek istemiyorum ama kilo veriyorum ya..o yüzden yürüyüşümü aksatmam geekiyor..sonra görüşürüz yine..hepinizi çok seviyorum..allah sizi nasıl biliyosa öyle yapsın e mi🙂 (iyilikler esenlikler versin anlamında anlanacak)

gördügün gibi bomba gibiyiz cok sükür birtanem:dsen nasilsin bakiimm?dün gece okuyorsun sandim,meger netten düsmüssün.halbuki ismin asagida yaziliydi hep...
[ı]ay canım yok düştüm ya
ya burdakileri mutlu görünce nbende mutlu oluyorum enerjim artıyoo valla şimdi sizi iyi görünce bende çok mutlu oldummm çok şükür 🙂
[/ı]

Kiss senden korkulur valla
Böle devam edersen atlayip ucaga gelcem afyona sirf seninle tanismak icin
Cok merak ediyom kiss seni😀

canım beniiim sende istiyorsun tüp bebeği zaten istemesen burda bu şekilde konuşmamıza izin vermezdin benim için o sayfa kpandı der geçer giderdin
senin sadece biraz cesarete birazda desteğe ihtiyacın var hepsi bu....
bak yazı rahat bir şekilde geçirmek istiyorsan önümüzdeki ay yaptır tüp bebeği ohhhhhh missler gibiiii....inan bana acayip bir yük kalkacak üstünden bak ne diyorum senin ve sağlığın için bu gerekli tekrar tekrar dönme sil baştan yapma....dene....bak mutlaka olacak ben inanıyorum hepimiz inanıyoruz
eğer tutmazsa bile (kiii çok düşükihtimal) misss gibi en kralından bi tatil ayarla kendine oohhhh bu süreçten sonra şifa gibi gelir...ne tüp bebek ne yumurta ne akıntı ne belirti ooohhh beeeeeee 24 saat sadece senin dolu dolu tatil...sen eşin kum güneş deniz.....daha ne olsun yaaaaaaa inan bana sağlığın daha çok düzelmezse gel beni bul...tatil dönüşü duruma ve sağlığına göre isterseniz tekrar tüp bebek denersiniz
bak bu yazdıklarım sadece olumsuz sonuca göre diyorum ya umarım boşuna yazıyorumdur

oyy delüüü , o xaman sen kocişine tüp bebek deme
de ki bizim fırının tam pişirmiyor , biz mercimekleri alalım mercimek merkezindeki fırına verelim de puha nasıl ama ???( buradaki -ler ekine dikkat çekiyorum o ikiz anlamına geliyor )

[ı]hoş bulduk canımmm nasılsınız???[/ı]

gördüğün gibi sıyırdık şekercim

Allaaaah , senden korkulur kızımmmm

[ı]çooookk şükürr topiğimizzz hep mutluluk yuvası olsuunnnn!!!(kıs çok uyumlu olmuş sen şiir yamalısınnn 🙂)[/ı]

tamamdır her hamile kalana ilke hediye benden şiir hadi bakalım promosyon başladı 🙂

izgil ben sana ne diiim..senin önüne de hep iyi niyetli insanlar çıksın dicem ama..o kadar azlar ki..umarım sana çok çıkar canımın içi..

aminnnnnn

[ı]hep iyi ol şehnazcım hep...hadi yürüyüşünü yap temiz havayı çekip ciğerlerine nekadar güzel bir dünyam var diye mutluluğunu katla canımm görüşürüz a.e.o.[/ı]

güle gületopigimizin kaba yengesine:nur: