Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet kuşum benim nolduki kısssss

hiç ya bişey olduğuna değil , geçen eşime sizleri anlatıyordum da , yanlış anlatmıyayım diye
vardır benim öle takıntılarım , herşey doğru olacak , hatalı bilgiye yer yok 🙂

elma şekerim benimmmmm, ben de bir resmin varya hani yollamıştın , yanaklar kırmızı kırmızı ,tam elma şekeri tammm , mavi boncuklu elma şekeri 🙂

canım işin aslı biraz korkuyorum canım acıyacak diye , ne olur ki ya içsem , kötü mü olur?? anestezi almıcam ki ama? offf,yanıma alayım o zaman , hemen sonrasında mı içeyim , ya bilemedim ne edeyim ?

28 yaşında ne olduki başladı bu sende hesaplayayım dedim bulamadım , depreme mi denk geliyor ??sende 28 yıllık korkusuzluk birikimi patlamış bence

Simdi anladim🙂Dr her seferinde 3 ay korunmamizi önermisti.Cogundada uyduk buna aslinda.Sadece ilk düsükten sonra uymamistik.Iyikide uymamisiz.Kürtajdan sonra üc ay gecmeden ogluma hamile kalmisim🙂Bir düsükten sonra kadinin vücudu,hormonlari hamilelige daha elverisli oluyormus.Benim sonuna kadar yürütebildigim tek hamileligim o düsükten sonraki olmustu.

ya bak kızıyorum ben bu öküz olayına
ben sana elma şekerim diyorum sen ne diyorsun
hem öküzlerin hissiz olduğunu nerden biliyorsun(yani biliyor olabilirsin tabi🙂), yazık onlara öle deme

En iyisini yapiyorsun canim.Keske herkes yapabilse bunu.Senin icine bu rahatligi veren yüce Allah belkide tez zamanda bebegini de gönderecek sana.Sen oglundanda bilirsin;kesin hic ummadigin bir anda gelmistir sana dimi?Genelde öyle oluyor zaten.

Kusum sen abla sözü dinlesene az.Ne kadar korursan kendini,o kadar cabuk toparlanirsin yine.Agrilarin sikayetlerin o kadar az olur.Bir seferinde ben dikkat etmedim ve tam 7 ay adet olmamistim.Dogumdan sonra bile o kadar sürmemisti halbuki.
neeeeee nasıl yani şimdi ben bi süre regl olmucammı...ahaaaa.....ben şimdi ciddi ciddi lohusamıyım ben birkaç ay yumurtlamayacakmıyım
bende daha şimdiden regl günüme göre kocişe tarih verdim izine çıkma tarihi...
sen 3 düşüğün 3ündede regl olmadınmı birkaç ay
diğer aylardada lekelenme olurdu biraz koyu renkte olurdu şimdi penbe renkte geldi bugün
ahaaaa kıssss yoksa...ayyy canım benim belki yrleşme kanamasıdır...bekle bakalım ne yönde ilerleyecek
kısssss canım yaaaa ne diyon öleeee kendineeee
hııımmmmm geliyor seans
5 6 günün var demek daha ayyyy canım benim yaaa umarım boşuna değildir hiçbirşey

Sehnazcim,bende hamileliklerimin hic birinde adet gecikmesinden bir müddet sonrasina kadar hic birsey anlamazdim.Adetim gecikirdi.Idrar testinde acik secik iki cizgi belli olurdu ve bende en ufak bir belirti olmazdi.Ondan bir hafta kadar sonra bulantilar baslardi.Yani belirtiler kisiden kisiye cok degisebiliyor yada hic olmayabiliyor.

İZGİLim valla bi bu ay geçsin bakayım da..azıcık da dinleneyim bakarım..arasıra düşünüyorum acaba yazı geçirip (çünkü sıcaktan da korkuyorum) eylülde de tatile gidicem..ekimde mi şaaapsam tüp bebek meselesini deyi..sonra çarpıntım tutuyo düşününce vazgeçiyorum hemen..içimden kendimden gizli gizli düşünüyorum ne manyaaam dimi heheheheheee..
BİLGEMELEK datlusu
ilacı yanına al..ama içmene gerek kalmıcak çünkü sonrasında ağrı yapan birşey değil sadece yapılırken çoookkk hafif ağrısı olan bişi canımın içi..bişi olmıcak korkmaaaaaaa..ben sana online telefonla falan kulaklıktan mı bağlansam ya..acaip iyi moral verir kafa dağıtırım..bi kendime faydam olmaz anasını satiiim..

ay inşallah arkadaşlar Allahım herkeze versin hergün dua ediyorum herkez içinde inşallah vardır

hiç ya bişey olduğuna değil , geçen eşime sizleri anlatıyordum da , yanlış anlatmıyayım diye
vardır benim öle takıntılarım , herşey doğru olacak , hatalı bilgiye yer yok 🙂
wooooooooooooow bacım ne kadaaaaaaaaan mikemmeeeel bi hatunsun
oooooo ben bana bu değerli bilgiyi verdinya artık hiçbir dr beni durduramaz...hheehheee teşekkür ederim canım benim
o zaman ben şimdiden incire başlasammı nasıl olsa 2 hafta sonra gideceğiz yumurtalarımada bakıverir eeeeee o kadar ibime dibime bakıyorya yumurtalarada baksın dimi hheehheee

evet haklısınız belirti de olmayabilir kızlar..bişi dicem ben yarın falan helalinden bi kanda hcg baktırsam..ya da bu fortel falan var ya 'beklenen özlenen regliden 5-7 gün önce kesin sonuç' diye yazıyo üstünde onlardan yapsam fikir verin bakem..çıkmayabilir mi gebelik varsa..