ulan yicem bu panik atağımı falan ha artık..aşırı heyecanlandırıyo beni bu durumda..sürekli elim böğrümde böğürüyorum (gerçekten bugün var bi kabadayılık kamyon şoförlüğü falan bende) içinize kamyon şoförü ya da kabadayı var mıydı pardon?
inşalaaaaah öyle olur şimdilik iyiyim çok ağrım olursa dr hap yazmıştı ondan atarım
düşükten sonra ne kadar müddet veriliyor hem müddet vermek gereklimi sen düşüklerinde ne kadar verdin ayrıca ne kadarlıkken düşük yaptın
amma soru sordum heee
tatlı kardeşim bilgemeleke yavrusu..lütfen sabah bişi yeme özellikle sabah..miden bulanır tatlı kuşum yapma..söz dinle..acımıcak zaten..yahu çok kısa zaten.minicik bir kateter girecek 2 saniyede ve biraz da ilaç verecekler o kadar..bişi yok..yerim seni
yok kıssss tam çıkacaktım kimse yok diye bari taşıyayımda çıkayım dedim hheehheee
istersen alma gülüm zaten ağrı regl ağrısı gibi oluyormuş 5 dk çık sıkıver dişini...olmaz bişiiii sen korkma ayyyy hadi hayırlısı inşallaaah bproblem çıkmaz
bende düşük yapıyorum geldi kırmızılar...kaç gündür çok kasmıştım kendimi kesin çok ağrım olacak diye ama aynı regl gibi gerçi biraz daha yoğun ağrılar ama dayanamayacak kadar değil
ohhh oohhh ne yoğun bir hafta bende temizliğe başlıcam yarın itibariyle
ulan yicem bu panik atağımı falan ha artık..aşırı heyecanlandırıyo beni bu durumda..sürekli elim böğrümde böğürüyorum (gerçekten bugün var bi kabadayılık kamyon şoförlüğü falan bende) içinize kamyon şoförü ya da kabadayı var mıydı pardon?
çekilin uleeeyyynnn ben de yiycem o panik atağıı
bu ne yaaaa, benim tatlı, güzel papatyamı ay pardon şehnazımı neden rahatsız ediyo yaaa
bak aklıma ne geldi , sana sigara başlayalım
nasıl fikir
duman olur gider paniği de atağıda 🙂 olmadı damardan veririz
inşalaaaaah öyle olur şimdilik iyiyim çok ağrım olursa dr hap yazmıştı ondan atarım
düşükten sonra ne kadar müddet veriliyor hem müddet vermek gereklimi sen düşüklerinde ne kadar verdin ayrıca ne kadarlıkken düşük yaptın
amma soru sordum heee
Sorun degil kusum yardimim olursa severek cevaplarim🙂Yalniz müddetten kastin ne onu anlamadim.Benim ilki 5 haftalikti,ikinci ve ücüncü 7 haftalikti ve 2006 daki son düsügümde 9 haftalikti🙁
Hepsinde kürtaj oldum malesef.Sende buna gerek kalmamasi cok iyi.
evet evet korktuğum gibi yoğun ağrım yok kimisi ağrıdan hastaneye yatıyormuş düşük yaparken tırsmıştım duyunca bide benim fazla ilerlemediya çok şükür iyiyim şimdilik
lalezara da dru öyle demiş amaaaan nolcek giden gitti zaten niye öyle oluyoki neden ağır iş yapmamak gerekiyor olsun yaaaaa bizim ev 1 artı 1 çabuk biter
Bilgecim hosgeldiinn🙂Persembe günü dualarimiz seninle olacak,bundan hic süphen olmasin canim.Rahim filminden sonrada bir bakariz listenin en altinda yerini almissin😀