Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ulan yicem bu panik atağımı falan ha artık..aşırı heyecanlandırıyo beni bu durumda..sürekli elim böğrümde böğürüyorum (gerçekten bugün var bi kabadayılık kamyon şoförlüğü falan bende) içinize kamyon şoförü ya da kabadayı var mıydı pardon?

Izgilim tatlim,kanaman baslamis.Insallah cabuk ve kolay atlatirsin birtanem.
inşalaaaaah öyle olur şimdilik iyiyim çok ağrım olursa dr hap yazmıştı ondan atarım
düşükten sonra ne kadar müddet veriliyor hem müddet vermek gereklimi sen düşüklerinde ne kadar verdin ayrıca ne kadarlıkken düşük yaptın
amma soru sordum heee

laynnnn dağılınnnn🙂 (merhaba anlamında okunacak ve algılanacak)

hhöööööööööööyyyyyyyyyytttttttttttttttttttttttt len bağlantı kesildi ne çok yazmışınız iki dakkadaaaaaa

Selaamm güzeller🙂

ooohhh herkesler geldiiiii
parti başlasınnnn

meleke yavrusu

ya acırsa amaaaa
gel elimi tut o zamannnn

:nur😕anada merhabalar sehnazcim😀

hehe süper olmuş buuu

yaaa yakalarım ben adamııııı

ya acır benim canııımm
tatlı benim canıım 🙂

sen bunu unut o kelimeyi çıkar kafandan normal regl bu , yok başka bişi .

ya ne olsun..işte regl gününü bekliyorum heyecanla..çok heyecanlıyım ya..çoooookkk bildiğiniz gibi değil..

çekilin uleeeyyynnn ben de yiycem o panik atağıı
bu ne yaaaa, benim tatlı, güzel papatyamı ay pardon şehnazımı neden rahatsız ediyo yaaa
bak aklıma ne geldi , sana sigara başlayalım
nasıl fikir

duman olur gider paniği de atağıda 🙂 olmadı damardan veririz

Sorun degil kusum yardimim olursa severek cevaplarim🙂Yalniz müddetten kastin ne onu anlamadim.Benim ilki 5 haftalikti,ikinci ve ücüncü 7 haftalikti ve 2006 daki son düsügümde 9 haftalikti🙁
Hepsinde kürtaj oldum malesef.Sende buna gerek kalmamasi cok iyi.

İZGİLim minik tontişim çok geçmiş olsun..kolay geçecek inşallah..
evet evet korktuğum gibi yoğun ağrım yok kimisi ağrıdan hastaneye yatıyormuş düşük yaparken tırsmıştım duyunca bide benim fazla ilerlemediya çok şükür iyiyim şimdilik
ya ne olsun..işte regl gününü bekliyorum heyecanla..çok heyecanlıyım ya..çoooookkk bildiğiniz gibi değil..
aayyy aayyy kısssss ne heyecanı inşallah meleğin seninle umarım bu heyecan boşuna değildir
Izgilim ne temizligi kiss
Sen lohusa sayilirsin simdi.Hic yormayacaksin kendini bak yoksa seans gönderirim sana
lalezara da dru öyle demiş amaaaan nolcek giden gitti zaten niye öyle oluyoki neden ağır iş yapmamak gerekiyor olsun yaaaaa bizim ev 1 artı 1 çabuk biter
bacım göbüşünü kaşımadığın sürece problem yok hheehheee
evet evet çok haklısın 16 günlük geçikmem oldu sadece hheehheee

Bilgecim hosgeldiinn🙂Persembe günü dualarimiz seninle olacak,bundan hic süphen olmasin canim.Rahim filminden sonrada bir bakariz listenin en altinda yerini almissin😀