tatlı kardeşim bilgemeleke yavrusu..lütfen sabah bişi yeme özellikle sabah..miden bulanır tatlı kuşum yapma..söz dinle..acımıcak zaten..yahu çok kısa zaten.minicik bir kateter girecek 2 saniyede ve biraz da ilaç verecekler o kadar..bişi yok..yerim seni
sabahki günaydın mesajımı tekrarlayayım dedim
çok güzeldi ama kimse göremedi
aman güzelim , pazar pazar çalışıyorum yaw
sağlık olsun napalım , bu hafta çook yoğunum
paz-salı çalışıcam , çarşamba evdeyim odamı boşaltıcam
perşembe sabah rahim filmim var
öğleden sonra mobilyalarım gelecek
cumada oğluşun okul pikniği varrr 🙂
süper dimi ...
istersen alma gülüm zaten ağrı regl ağrısı gibi oluyormuş 5 dk çık sıkıver dişini...olmaz bişiiii sen korkma ayyyy hadi hayırlısı inşallaaah bproblem çıkmaz
bende düşük yapıyorum geldi kırmızılar...kaç gündür çok kasmıştım kendimi kesin çok ağrım olacak diye ama aynı regl gibi gerçi biraz daha yoğun ağrılar ama dayanamayacak kadar değil
ohhh oohhh ne yoğun bir hafta bende temizliğe başlıcam yarın itibariyle
yok kıssss tam çıkacaktım kimse yok diye bari taşıyayımda çıkayım dedim hheehheee
istersen alma gülüm zaten ağrı regl ağrısı gibi oluyormuş 5 dk çık sıkıver dişini...olmaz bişiiii sen korkma ayyyy hadi hayırlısı inşallaaah bproblem çıkmaz
bende düşük yapıyorum geldi kırmızılar...kaç gündür çok kasmıştım kendimi kesin çok ağrım olacak diye ama aynı regl gibi gerçi biraz daha yoğun ağrılar ama dayanamayacak kadar değil
ohhh oohhh ne yoğun bir hafta bende temizliğe başlıcam yarın itibariyle