Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım yaa bende bakıtyorum sürekli burdamsın diye ama girmedin ne zmandır olsun kafan nasıl rahatsa öyle yap ttalım.buarada kpss başvuruları başladı ben başvurdum 21mayıs son gün sende biranönce başvur cnm kaçırma. buay belki diyodum ama artık belkilerde bitti içimde cnm ben test yaptım negatif çıktı yani ovulasyondan güya pozitif çıkan günden 15 gün sonra yaptım ama çıkmadı demekki buayada nasip değilmiş yazdıkların çok güzel Rabbim ne vakit ol derse ozaman olucak inşş

günaydın berranur nasılsın ben hemşerimle daldım konuşmaya
iim hamolsun canım evt farkettim ii yapıyosunuzz

canım nasıl başvuru yapılıyor??????? bi anlatsana bana detaylı nerden form nereye para ne kadar?

canım nasıl başvuru yapılıyor??????? bi anlatsana bana detaylı nerden form nereye para ne kadar?
cnm seninde lisans değilmi yani ben eğitim bilimleri ve genelkültür genel yetenekten giricem 2 oturum cumartesi günü 55tl ödüyosun ösym nin sitesinden klavuzda yazan bankalardan birine ödeme yapabiliyosun garanti ve ziraat bildiklerim ama bikaç banka ismi daha var.parayı yatırdıktan sonra ösym merkezine gidiyosun başvuru kağıdını doldurup gerekli işlemleri zaten yapıyolar dur sana sitenin adresini yollim klavuzu oku iice

tamam canım okuyorum , sağolasın
lisans benim de o zaman sadece cumartesi 2 oturum mu oluyor

canım belgegösteretıkla kalvuza gir bak ordan sen kendine göre hangi oturumlara giriceksen falan daha detaylı bilgi olur yanlış bişi sölemiim sana