Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ben 21 yaşındayım kaç yaşında olduğunu bilmediğim için nasıl hitap edicemide bilmiyorum açıkcası 8 ay önce 5 haftalık bebeğimi kaybettim ve sonra hamile kalamadım malesef sorun olmamasına rağmen inşallah belirtiler hamileliktir.samsun merkezdeyim ben 1 sene oldu evleneli istanbuldan buraya gelin geldim ailem istanbuldalar eşim burda ve buralı öyle sen neresindensin

33 yaşındayım ben de İstanbulda doğdum büyüdüm evlendim İstanbul da oturuyorum , annem babam samsunlu senede 1 kes gelirim samsuna mutlaka , evimiz Çiftlik cd. de .
Kaybın için üzüldüm ama biliyorsundur , saplıklı olmayan gebelikler bu şekilde sonlanıyor , yani aslında bizim için hayırlı olanı bu diye düşünmek lazım.Ben de 9 yıllık evliyim, 7 yşında bir oğlum var , 10 aydır ikinci için uğraşıyorduk ama ben bu ay uğraşmak kelimesinin yanlış olduğunu anladım , aslında sadece sıramızın gelmesini bekliyoruz , yazımızda var ise bir bebeğimiz daha olur, yoksa da napalım sağlık olsun ...

ozaman ablam sayılırsın hemde hemşerim ben çifliğe çok yakınım 10 dk bi araba mesafemiz var o bile yok sayılır.buraları çok seviyorum ama ailem istanbulda olunca buraları bile sevemiyorum artık kısmetse temmuzda gelcekler iple çekiyorum valla.bebek meselesine gelince evet kafaya ne kadar takarsan o kadar ertrliyosun ama işte elde değil benim ablamda 1.5 sene önce düşük yaptı oda tedaviyle kalmıştı ve 1 hafta önce kendiliğinden hamile kaldığını öğrendik oda bu ay gerçekten hep başka şeylerle uğraştı düşünmedi ve allahım dualarını kabul etti.olmycaksa zaten ne yaparsak yapalım olmuyo allahım ne zaman nasip edrse hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah.allahım oğluna uzun ömürler versin inşallah

nerde olursan ol memleketin gibi olmuyor , ben de İstanbul u çok seviyorum ama zaman zaman da Samsun burnumda tütüyor , aileden uzak olmak zor tabii ama yine de görebilme şansımız olduğu için şükretmeliyiz .Ben oğlumdan hemen sonra ikinciyi istedim ama eşim istemiyordu , bekle daha erken diye diye bu zamana geldik 2009 da ancak ikna edebildim , zamanını ayarladık kendimize göre Ağustosda korunmayı bıraktık sözde mayıs 2010 da bebeğim doğacaktı ama işte kul kurar kader gülermiş Mayıs 2010 oldu benim kafama anca dank etti, hepimiz bize yazılan kaderi yaşıyoruz iyi yada kötü hepsi allahtan değil mi, boşuna hırpaladım kendimi 10 ay boyunca , her ay yıkıldım , dibe vurdum , kürler denedim , her duyduğumu yapmaya çalıştım , ama ne oldu...hiçç , sadece kendim yıprandım , ne zaman olacağını yada olup olmayacağını Allah biliyor ,şimdi sadece zamanımı , sıramı bekliyorum ...

senin yazdığın şeyler ,özellikle de kremsi akıntı gebelik belirtisi , ancak dedim ya çok belrtiler yaşadık burada , kesin dediğimiz ylar oldu ama sonu hüsran oldu , belirtilere takılıp umutlanma çünkü regl olursan umutlandığın kadar üzülüyorsun , inşallah hamilesindir,gönülden diliyorum bunu , sadece ben aylarca boşuna üzüldüm , kimse benim gibi olsun istemiyorum ondan yazdım bunları..

ay ne çok yazmışııım ,ilk günden geveze diyeceksin sen bana

olurmu öyle şey çok güzel yazdıkların bende 8 aydır aynı şeyleri yaşıyorum ama kısmette yoksa yok iştek kendimide ümitlendirmek istemiyorum olursa süpriz olur kötüye hazırladım kendimi bu ay.bende kür denedim eğer kalırsam o işe yaradı dicem artık çünkü günde 1 kez klomen verdi doktorum 11. gün gittiğimde yumurtalaım küçüktü gelişmemişti bidaki ay dozunu yükseltiriz dedi bende o gün bal çörekotu tarçın karışımı yedim 4 gün felan bilmiyorum artık yine allahın taktiri bakalım

günaydın samsunun güzelleri
günaydın pirenses
herkese ii pazarlar kızlar

canım ciğerim , gözümün nuru nasılsın bakayım , aman çok uzak kaldım buralardan ben , hiç bakamadım geçen hafta ,işler yoğun çokkk...ama hep okudum yazdıklarınızı ...nasılgidiyor tatlım ne var ne yok ? ya bu kpss başvuruları başladı mı ne zaman nasıl başvuracazz?

öyle canım , en güzeli hayırlısı olsun deyip bırakmak , ben de çokkk istiyorum kuzumun yanında bir de meleğim olsun , sağlıklı güzel bir kızım olsun adı da melek olsun 🙂 ama Rabbim biliyor işte vaktini burada hep beraber bekliyoruz , burasıda zamanı güzel geçirmeye yarıyor...