Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Üzdüysem kusura bakma ya. Biliyorum herkesin sorunları var, buraya kafa dağıtmaya geliyoruz ama bazen bende kantarın topuzu kaçıyor, içimdeki fırtınadan bazen topiğe bir rüzgar esiyor işte.aeo...
olurmu tatlım yaa burda hem sıkıntılarımız hem sevinçlerimizi paylaşıyoruzz tabiki içindekileri yazıcaksın sende aeol cnmm grşz inş

cnm benim üzülme ne olur herşeyde vardır bir hayırsen moralı düzgün tuto bebiş geleck sana söylüyorum bütün kalbimlede inanıyorum cnm bir hamile adayı olarak sana ve isteyen herkeze dua ediyorum cnm inş herkez zamanı gelince bebişlerini kucaklarına alırlar kocaman öptüm cnm benim

35 i doldurmak üzereyim, eşimin sperm sayısı düşük iki aşılamam tutmadı, iki aydır geçmeyen mantarım var, sıramı bırakmam sana🙂

Sakin... sakin kızlar ablanız var önce sırada, bakın bana hiç 39 yaşındayım diyormuyum
hala umutla bebeğimi bekliyorum, bir aşılama onca uğraş ve bir düşükten sonra halaaaaaaaaaaa buralardayım
ÖPÜCÜKLER HEPİNİZEEEEEEEE

selam kızlar, ne sıkıcı bi gün yaa, eşimin iziz günü hava çok kötü dışarı çıkılmıyor o oturdu formula izliyor bense patlamak üzereyimm 🙁🙁🙁

kızllllaaaarrrrrr hellooo ben geldiiiim kocişime pastalar yaptım kırmızı kırmızı salatalar börekler yaptım şimdi sıra ev temizliğinde ara arada bakıyim diyorum neler dönüyooo diee
mevzu bahsiii okudum kimse kafaya takmazsa o zaman olur ancak bakın ben 23 yaşımdayım takıyomuyum hiç kafama hehehehehe

[sıze=3]selam kızlar, ne sıkıcı bi gün yaa, eşimin iziz günü hava çok kötü dışarı çıkılmıyor o oturdu formula izliyor bense patlamak üzereyimm 🙁🙁🙁[/sıze]

benimkide sınavda görevli, allahtan annemler burda, biraz çamaşır falan yakıyorum, haaa birde birazdan annemle mantı yapıcaz canımız çekti şöyyyyleeee sarıksaklı yogurtluuuu, ohhhh
hafta arası yiyemiyoruz sarımsak çokda seviyorum 🙁

Yaaa benimde şu HAMİŞ MELEK yazısı asabımı bozuyor, sevgili adminim ben artık HAMİŞ MELEK değilim şunu bir siliversen sana zahmet...