cnm regl belirtileride aynı olduğu için bişey diyemeiyorum eğer adet olmadan önce butarz ağrılar yaşamıyosan inş hamnşiliktendir bende test yaptım ama silik çizgi bile çıkamdı çok üzüldüm hayırlıs böyleymiş demekki
canım ben daha önce dediğimi tekrarlıyayım sana, inş.hamilesindir, ama değilsen bu kadar düşünmek sadece sana zararlı, kırmızılar gelince en çok üzülen sen olursun 🙁
Tatlı cadım üzülme noooluuuuurrrr.... Ygmr adetine kaç gün var? Berranur adetin ne zamandı canım, ovulasyon gününü kaç gün geçti? yns-ysmn, bebiş nasıl cnm sen nasılsın?
canım benim gelmese ne olurdu hımmm sanırım bebk olurdu ve de iyi olurdu ama gelmiş maalesef 🙂 Allah can sağlığı versin gelecekkkkk biliyoruz moral bozmak yok çalışmalara devam
cnm regl belirtileride aynı olduğu için bişey diyemeiyorum eğer adet olmadan önce butarz ağrılar yaşamıyosan inş hamnşiliktendir bende test yaptım ama silik çizgi bile çıkamdı çok üzüldüm hayırlıs böyleymiş demekki
bazen o kadar kızıyorumki sizlere ya 20 li yaşlardasınız çoğunuz bu kadar dert edinmeyin kendinize, zamanı vardır kızlar daha, ümitsiz durumda değilsinizki Allah'a çok şükür bi probleminiz yok. benim yaşım 32 ve eşimin sperm sayısı düşük ben napiim yüksekçe biyerden atiim mi kendimi, ü-zül-mek-yoookkkkkk. sabırla duayla bekliyeceğiz........
Tatlı cadım üzülme noooluuuuurrrr.... Ygmr adetine kaç gün var? Berranur adetin ne zamandı canım, ovulasyon gününü kaç gün geçti? yns-ysmn, bebiş nasıl cnm sen nasılsın?