Hepinize iyi geceler kızlar belim ağrıyor oturamıycam yatıcam, hepinizin gül yanaklarından öpüyorum, ayrıca geçen gece size minik bir şiir yazmıştım ama sanırım kimse görmedi sanırım 🙁
sammy_haaa gordum canım rengını sana gıtmıs bana yakısmaz yawww.....neyse yarın olsun bakalım ne sekılde gelcem eve.....
nurcum,sılam_nısacım......ben cıkıyorum sabah sınavım var bıde benım uffff cok heyecanlıyım neyse esımde nobetcı kaldı bugun gelır bırazdan hoscakalın kızlar gorusuruz.....ıyı geceler....fıkıırler ıcın ayrıca tesekkur ederım.....
Hepinize iyi geceler kızlar belim ağrıyor oturamıycam yatıcam, hepinizin gül yanaklarından öpüyorum, ayrıca geçen gece size minik bir şiir yazmıştım ama sanırım kimse görmedi sanırım 🙁
Uyuyan tüm meleklerin yanaklarına bir öpücük benden..
Güller açsın o yanaklarda, minik melekler gelip koklasın o gülleri,
ANNEM desin mis gibi GÜL kokuyorsunnn.....
İyi geceler MELEKLERİM....
Lalezarımmm bu demi valla duygu yüklü bizde minik ellerin kokusunu duycaz anne kelimesinden mahrum olmuycaz canım benimm meleklerimiz gelecek 🙂 öpüyorum seni canımm🙂