Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

ayşegüllllllllllllllllllllll nirdesin bacım yaa gelsin ama ses soluk çıkmadı senden geçmişimi okuyon gülüm bnmmm hadi gellll

bitanem yaa akşamdan berdr nette senin için araştırıyorumm kötü hiç bişey yazmıyo normal yazıyoo rahimm ağzı yaras kanama yaparmış ama senin ilşken sonra olmadığı içinn ondanda dedğil yanliş bilgide vermek istemiyorum sana smear testide yapmişdn kötü bişey olsa onda kesin çıkardı zatenn neolur üme kendini bence hiç bişeyin yok drun normal demiş zaten bnişey olsa söylerdi duarım seninle iyi olki bende iyi olıyım senin moralin bozuk olunca bende strese giriyorumm
duarım herzaman seninle güzel meleğim benimm inş yerleşme kanamasdr dua etmekten başka yardım edemiyorum sana malesefff herşey gönlünce olsun tatlmm

geçen ay 1 gün erken geldi bu ayda eğer gelicek olursa gelmezolasıca
günüm cuma c.tesi sabahı test yapmayı düşünüyorum

belirti varmı nurcum? akıntı falan?
ayyy kızz güldürdün beni yaww
gelmezolasıca haa

yok fısıtığım ya sadece kasıklarımda hafif ağrı var akıntım var ama açık kahve lek gibi bugün biraz daha fazla akıntım ama çok değil yinede aman yaa belirtilere baka baka 11 ayı bitirdim artık birinci senem oluyoo nolur gelmiş olsa melekelrimiz inşşşşşş

güzel arkadaşım bnm sen en güzelini yapıyosun zaten duadan daha ehemmiyetli bişi varmı tatlımmm Allahım razı olsun sneden dee üzmüyrıum artık kendimi cnm Rabbim ne demişse o olur sende sakın stres yapmaaa inşş kavuşacağız bi gün bizde anne olacağız ve inşş bugün çok yakın bi günn Rabbimin izniylee bende sana hep dua ediyorum inanki hep duamdaasın cnm herşeyin hayırlısı yeterki sağlığımız yerinde olsunnn hamdolsun bekelriz napalım buda bizim imitihanımız öyle değilmii ama inşş senin haberini alıcaz öncesindee ben iananıyorummm

ayşegüllllllllllllllllllllll nirdesin bacım yaa gelsin ama ses soluk çıkmadı senden geçmişimi okuyon gülüm bnmmm hadi gellll

burdayım gülümm senin için araştırma yapıyodum topik açık kalmışş

[sıze=3]geçen ay 1 gün erken geldi bu ayda eğer gelicek olursa gelmezolasıca
günüm cuma c.tesi sabahı test yapmayı düşünüyorum
[/sıze]
[sıze=3]belirti varmı nurcum? Akıntı falan?[/sıze]

inşşş bebişinm gelmişdr güzelimm hadi senden birgün sonra benim hamiş polda ayağını sürü arkandan geliyim

canım benim yaaaa ohh be güldüğünü görmek çok iyi geldi ban bidaha üzülme okdar inş meleğin göbüşündedir canımmmmm

canımsın yaaa canımmmmmmm saoll tatlı meleğimmm