Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım eşin istiyosa bakır kızıl yap hem çok kızıl değil hem çok kahve değil benim saç rengim öyle mesela şu an hatta düğün fotomdaki saç rengimde öle özelden görüşme fırsatımız olsa gösterirdim sana

nisacım evet canım aldım bi kaç sayfa önce yazmışım ama siz sanıyorum girmemiştiniz
feneriumdan eşortman altı ve tshirt aldım canım bide süpriz bi pasta yapcam böle pastanedekiler gibi şeker hamurlu hamurlu kırmızı bi pasta olcak üstü gümüş incilerle süslicem bide kurdela yapcam hamurdan pastanın üstüne

cidden harika bende en kısa zamnda yaptırcm ya değişiklik ii oluyoo kendim için en önemlisi çünkü insan sıkılıyo belli süreden sora hadi sen yaptır bakalım nasıl olcak😀inşş tam istediğin renk olur.ben aslında beyaz tenliyim yakışırmıki bana yaa

[ı]canım benimde bengününküyle aynı renk alt kumral üstte cırt değil koyu sarı işte sadece çok yoğun değil saçlarımın yıpranmasını istemiyorum kuaförüm zikzaklı balyaj yapıyo sanki saçımda röfle varmış gibi duruyo ben demeden kimse balyaj olduğunu anlamıyo 🙂[/ı]

canım o rengı tasıyamam ben bılmıyorum zor bı renk cok akıyomu pekı?sana gıtmıs canım o renk orda gordugum kadarıylaaa zor bu ısler yawwww kararsızım bende.....sen bu bengunun sac rengıne ne dıyosun pekı?nasıl sence?

oooooooooo sana daha guzel yakısır canım beyaz tenlıysen keske beyaz tenlı olsaydım varya bayılıyorum beyaz tene.....🙂her renk gıdıyo valla....

[ı]güsel canım ayyy ayyy ayyy hamarat arkadaşım pastalarda yaparmış benim kocişte şeker hastası dışardan imkansız alamam kendim yapıyom şeker olmadan zor oluyo ama yapıyoss işteee🙂[/ı]

oooooooooo sana daha guzel yakısır canım beyaz tenlıysen keske beyaz tenlı olsaydım varya bayılıyorum beyaz tene.....🙂her renk gıdıyo valla....
bende çikolata teni çok seviyorum

işte insan kendinden illa farklı olanı beğeniyoo aslında beyaz tene dedğin gibi renk kolay uyuyo ama işte ne bilim bende tam beyazım yaw çok gaza geldim tatlıcadım en kısa zamnada boyatıyorumm 😀