Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

sagol canım sende ıyı ol hep.....vala tatlım kadın yapısı okadar akılalmazkı her donem akıntımız oluyo valla......ne zamanndı senın gunun canım yaaa unuttum bennnnn yorgunluktan olsa gerek kusura bakma
canım daha 26 mayısta gelirse gelcek inşallah gelmez ama dediğim gibi çok var bu belirtiler hamilelik olsada belirti şimdi olmaz galiba yumurtlama ama niye hiç akıntı yok

aynen canım bende hep belirti arardım ama şimdi hamilelik belirtisi için demiyom bu yumurtlamamı diye merak ediyom eğer yumurtlamaysa boş geçmesin diye

canım inşallah dediğin gibi bebişlerimize kavuşuruzzzz
inş cnm bnm sen günelrini hiç kaçırma hep değerlendir gün aşırı devam et bence inşş gelir meleğin tatlım.bende uzayan akıntıdan falan anlayamıyorum bazen oluyo bazen omuyo bendede en güzeli gün aşırı ama oda zorr uff işimiz zor allah yardımcımız olsun cnmm

ya canım aynen zor oluyo herif çalışıyo zamanı zamanına uymuyo misafir oluyo bişiler bişiler işte ya benim bu ay o uzayan akıntı reglin hemen bitimi gibi geldi 2-3gün felan sürdü bende değerlendirdim tabi🙂 sonra işte kupkuruyum bilmiyom ya vücudumuzun dili olsada dese ne iyi olurdu??

Kızlarrrrr bısey sorcam sızee....saclarınız ne renkkkkk?
benim kumral üstünde sarı balyajım var hep böle boyatıyom kociş çok seviyo

niye sordun ki şeker?
EVET canım bAKTIM LISTEDEN SIMDI YUMURTLAMADIR OZAMAN BELKI AKINTI MIKTARI HISSEDILMEYECEK KADAR AZDIR.....BUNYEYE GORE DEGISIYO BU DURUMLAR.....
galiba öyle iyisimi boş geçirmemek
eeee canoş sen ne yapıyon beklemedemisin?

cadım az önce balkonlara ampul takmakla meşgul olduğumdn cevap veremedim ağustosun 15inde 1 yılımız bitecek bu arada benim saç rengimde bakır kızıl daha önce sarı kullandım kahve kullandım bakır kullandım kızıl kullandım çikolata kahve kullandım truncuya yakın bi bakır kullandım kumral kullandım tütün kahve kullandım sen bana sor bu işleri ben bukelemun gibi her ay renk değiştiririmde