Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Canım şu anda sana kimse hamilesin ya da değilsin diyemez çünkü bunlar hem gebelikte hem de ilaçtan sonra oluyor. Ovulasyondan 10 gün geçmişse kan testi yaptırabilirsin o da negatifse negatif demek değildir...

wooooooooow ateşe bak ayyyyy hadi inşalaaaaah belirtilerin güzel ama hapta yapabilir yinede inşallah hamişliktendir

PEMBEDÜŞ
güzelim bu kadar geçmesi yeterli test için daha fazla bekleme boşuna varsa var yoksa yok..bir an evvel öğren..ama regli düzensizliğin varsa bilemem..ama her ay yaklaşık aynı günlerde oluyorsa iki gün geçmesi yeterli..
NUR
öğlenki fırtınadan sonra daha iyiyim🙂

selam kızlar nasılsınız ben geldim
Hosgeldin kuzum🙂Nasilsin?Gec yazdim kusuruma bakma.Telefonla konusuyordum da...
Sagol canim.Yok kacirmisim hepsini.Ben seni bu ay asilama yapip onun sonucunu bekledigini saniyordum.Ama dogal yoldan olmasi daha iyi tabii.Insallah tutmustur bu ay🙂Heyecanini cok iyi anliyorum canim.Ben bile cok heyecanliyim.Halbuki benim icin biraz uzak henüz.Ama bu sefer birseylerin degisecegi düsüncesi bile heyecanlandirmaya yetiyor

kızlar ben malesef çıkıyorum kendinize çok iyi bakın rabbim en kısa zamanda bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin dualarınızı bekliyorum sağlıcakla kalınnn