bana h.g. diyenlerin hepsine h.b. izgilll canım bende klomen güzeli secildim canım cok fena bu ay hiç yaşamadıklarımı yaşıyorum ayaklarım üşüyor cok yemek yemege başladım yumurtlama döemi gibi agrılarım var beldede birde şimdi bile baktım ateşim 36.6 sbah kalkınca 36.9 uykum vargibi ama klomen mi yaptı beni böyle bilmem
gül melek ...........................10 Mayıs pembedüş .......................12 Mayıs sabırsızım ...................... 14 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın listesi:hıms:
nisa27 ............................ 15 Mayıs Japonica ....................... 15 Mayıs Tatlı cadım ................... 16 Mayıs Queeny .......................... 16 Mayıs Ygmr06...........................18 Mayıs lovely...............................19 Mayıs Şehnaz ........................... 20 Mayıs dentnurse ......................20 Mayıs berranur ........................20 Mayıs sevgi55 ..........................20 Mayıs eminegelin.......................20 Mayıs Sılam_Nisa ......................25Mayıs Sammy_haa...................26 Mayıs Ayyüzlü .........................30Mayıs Ecce ............................1 Haziran azade ...........................2 Haziran bögürtlen......................2 Haziran lara ............................... 6 Haziran Ayşegül.........................8 Haziran dileğimmm.................. 8 Haziran duygum_06...................9 Haziran Bilgemelek...................10 Haziran
2009 ANNE ADAYLARI
zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(Eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ....................................... 22 Eylül(Eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... Eylül (Eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !..................... 11 Ekim (Ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ............................... 24 Ekim(Ekim anne adayi süperrrrrrr) arzu85 .............................. 13 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) dila2 ................................ 18 Kasım (Kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm .......................... 22 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) Sultan ............................... 26 Kasım(Kasım anne adayı süperrrrrr) askısı ................................. Kasım(Kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ............................... Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ........................ 14 Aralık(Aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI
OCAK ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(Anne adayı süperrrrrr) Kelebeğim ............................ ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(Anne adayı süperrrrrrr) biza ............................ ............. 22 ocak(Anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ................... 29ocak(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ ocak (Anne adayı süperrrrrrrrr)
ŞUBAT ANNE ADAYLARI niisam ................................. 7 Şubat (Anne adayı süperrrrrrr) Selzeh.................................... 20 Şubat(Anne adayı süperrrr)
MART ANNE ADAYLARI Ruzgarim ................................ 4 Mart (Anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper ................................ Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn ............................... Mart ( anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434 .......................... Mart(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
NİSAN ANNE ADAYLARI mrs.m. .................................. 6 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) aslıgökçe ........................... 27 Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca ........................................ Nisan (Anne adayı süperrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->gızemlıkıs.................................Nisan(Anne adayı süperrrrrrrrrr)
MAYIS ANNE ADAYLARI Mimozaçiçeği..........................Mayıs(Anne adayı süperrrrrrrrrr)<!-- google_ad_section_end -->
adet gecikmesiyle pek alakası yok rahim filminin güzelim..belki bebiş vardır geçti mi günün??..biliyosun rahim filmi çektiren arkadaşların büyük bir bölümü hamile kalabiliyor..
rahim filmi çektirdim iki tüpde açıkmış tüplerde sorun yokmuş çok şükür ama hsg çektirdikten sonra adet gecikmesi olabiliyormuş benim 3gün gecikti normalde 11inde olmam gerekiyordu bugün ayın 14 ü canım ben annemlerden giriyordum nete şimdi onlar yazlığpa gidiyor bende çok nadir girebilcem nete ama eğer bebeğim varsa size mutlaka haber vercem
rahim filmi çektirdim iki tüpde açıkmış tüplerde sorun yokmuş çok şükür ama hsg çektirdikten sonra adet gecikmesi olabiliyormuş benim 3gün gecikti normalde 11inde olmam gerekiyordu bugün ayın 14 ü canım ben annemlerden giriyordum nete şimdi onlar yazlığpa gidiyor bende çok nadir girebilcem nete ama eğer bebeğim varsa size mutlaka haber vercem
tabiki.ben klomen kullandım yumurtalıklar büyürken ağrı oluyordu şişme falan olmuyordu GECELERİ ÇOK ATEŞ BASIYORDU YÜZÜM KIPKIRMIZI OLUYORDU sonra doktora gittiğimde yumurtalıklar çok iyi gelişmişti sonra çatlatma iğnesi vermişti.şimdide sonuç bekliyorum
ben şimdiden bahsediyorum canım benim cok oldu ben kullanalı adettin 8 günü bitti haplar şimdi sıkıntı yaşıyorum ben kullandıgım zaman hiç sorum yaşamadım 14 gün başladı şikayetlerim şimdi mesela gögüslerim patlıyor dokunamıyorum karnım durmadan ac sende var mı bunlar onu soruyorum sana6 gün sonra adet günüm
bana h.g. diyenlerin hepsine h.b. izgilll canım bende klomen güzeli secildim canım cok fena bu ay hiç yaşamadıklarımı yaşıyorum ayaklarım üşüyor cok yemek yemege başladım yumurtlama döemi gibi agrılarım var beldede birde şimdi bile baktım ateşim 36.6 sbah kalkınca 36.9 uykum vargibi ama klomen mi yaptı beni böyle bilmem
TATLIM KLOMEN yumurtlama döneminde değiştiriyor insanı beni acayip ateş basıyordu kasık bölgemde ağrılar oluyordu ama buna seviniyordum çünkü yumurtalarımın geliştiğini anlıyordum senin şuanki hissettiklerin hamilelik belirtileri olabilir
ahhh canım ahh keşke olsa neler vermezdim gecen ay tam zamanında adet olmuştum bu ayda 11inde olmam gerekiyordu ama bundan önce sürekli geciktiğinde test yapıyordum yok çıkıyordu iki çizgiyi hiç göremedim öyle çok üzülüyorumki öyle olunca eşimde üzülüyor bu sefer baya beklicem sonra yapcam zor olucak ama korkuyorum işte