slm kızlar nasılsınız birazönce dokturdan geldim 1 aylıkmış bebişim şuan sorun yok dedi yarın ac karnına tahlil verecem şimdi vitamin hapı verdi bunu kullan dedi 15 gün sonrada kalp atışları için cagıracam sizi dedi kızlar kalbim yerinden cıkacak sanki cooookkkkkkk mutluyum allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın bütün dualarım bebek isteyen herkeze
anaaaaaaa yinemi ertelendi ....hakkat yaaa bunca şeyin bir sebibi mutlaka vardır Rabbim sonunu hayırlardan eylesin canım benim inşallah o testleri gönderdiğiniz doktordan en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız hadi hayırlısı bakalım...
wooooow bacım hoşgeldin nasılsın kııııı buralardasın artık oohh oohhh hiç gitme buralardan kuşuuuum
canım benim inşallaaah gebeliktendir daha önce böyle birşey yaşamışmıydın
Evet kusum yaa,3 keredir erteleniyor.Birincisinde benim Dr un hatasiydi.Adet düzenimi gözetmeksizin göndermis beni ameliyata.Ikincisinde hastaydim,atesliydim yatiyordum ertelemek zorunda kaldim.Simdide grev.Son düsügümden sonra cok dua etmistim Allahim düsük olacaksa hic hamile kalmama izin verme diye.Ve bu ameliyattan sonrada hamile kalma ihtimalimin yükselecegini tahmin ediyorum.Ama en iyisi diger Dr dan haber aldiktan sonra hamile kalmam olacak.
Sen nasilsin gülüm?Agrin filan varmi?
anaaaaaaa yinemi ertelendi ....hakkat yaaa bunca şeyin bir sebibi mutlaka vardır Rabbim sonunu hayırlardan eylesin canım benim inşallah o testleri gönderdiğiniz doktordan en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız hadi hayırlısı bakalım...
wooooow bacım hoşgeldin nasılsın kııııı buralardasın artık oohh oohhh hiç gitme buralardan kuşuuuum
canım benim inşallaaah gebeliktendir daha önce böyle birşey yaşamışmıydın