Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

slm kızlar nasılsınız birazönce dokturdan geldim 1 aylıkmış bebişim şuan sorun yok dedi yarın ac karnına tahlil verecem şimdi vitamin hapı verdi bunu kullan dedi 15 gün sonrada kalp atışları için cagıracam sizi dedi kızlar kalbim yerinden cıkacak sanki cooookkkkkkk mutluyum allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın bütün dualarım bebek isteyen herkeze

ayyyy canım çok sevindim. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah!

ayağını sürü de ben de arkandan geleyim🙂

çok sevindim gözünüz aydın

ayyyyy canım yaaa maşallaaaaaaah yesin onu teyzeleri inşallaaah sonun kadar bir sorun çıkmaz herşey yolunda gider

canım çok çok geçmiş olsun düşüğün büyük kısmını atlattın inşallaaah bundan sonraki meleğin sağlıklı ve hayırlı olur
benim düşük daha başlamadı...beklemelerdeyim...biri bana günün birinde oturup düşük yapmayı bekleyeceksin dese herhalde gülerdim çok garip bi bekleme bu yaaaaa ne olacaksa olsun artık

Slm cicegim🙂Inan cok sevindim senin adina🙂Allahim hayirlisiyla tamamina erdirsin insallah.
Bu arada kizlar,hepinize selam🙂Umarim hepiniz iyisinizdir.

ayyyyy canım yaaa maşallaaaaaaah yesin onu teyzeleri inşallaaah sonun kadar bir sorun çıkmaz herşey yolunda gider

çok sevindim gözünüz aydın

ayyyy canım çok sevindim. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah!

ayağını sürü de ben de arkandan geleyim🙂
amin cok sagolun ayaklarımın ikisinide sürüdüm yere teyzeleride peşimizden gelsin diyee
.inş sag saglım kucagıma alırım hayırlısıyla cnm

Izgilim,Allahim yardimcin olsun kusum.Bir an önce sorunsuz bir sekilde atlatirsin insallah ve yeni melegine yer acilir.