Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oyy teyzesi yer o kuzuyuuuuuu büyümüşte hareketleniyor annesini mutluluğa mı boğuyor
büyüyor lalezarım büyüyor maaşallahh

Iyi günler arkadaşlar, bana acele cevap lütfen.. Bugün doktora gittim 6 haftalıkmış bebeğim fakat kalp atışını doktor alamadı. Aynı durumla karşılaşan biri varsas lütfen yazsın..

pozıf baby canım gecmıs olsun ne dıyecegımı bılemeden yazıyorum rabbim yardımcın olsun düşüğün arkası cabuk gleır derler buyuklerımız inş senınde öyle olur hemencık gleır bır varmış bır yokmus masal bebegın olmadığı gunler sankı yokmuş dıye devam ederız masallarımıza

ayşegülcüm yası uzun olsun melegının rabbim bızlerede nasıb etsın pozıtıfe sılama berrakmavı ye ve suan aklıma gelmeyen tum arkdaslarımıza

Hamilelik geçiren arkadaşlarımdan duyduğuma göre evet onlar bebeğinin hareketleri. Kelebek uçuyormuşçasına oluyormuş.
Allah herkese o duyguları nasip etsin.

Çok üzüldüm canım. Paylaşıyorum duygularını... Allahım sağlıkla en kısa zamanda verir inşallah. 2 seneye filan takılma lütfen. Bir 2 sene daha mı bekliycez demişsin. Mevladan gelene razı ol, dua et. Bak benim ablamın da 2. de öğrendik hamileliğini aradan birkaç gün geçti ki düştü. Ertesi ay hamile kaldı ve şimdi peri gibi su gibi güzel bir kızı var. Olacak senin de olacaaak. Böyle düşün. Geçmiş olsun. Mevla bir sonrakini tamamına erdirsin. En azından bak gebe kalabildiğini gördün. Birçoğumuz varız ki ben de dahil daha onu da bilmiyoruz. 😉

canlarım Allah hepimize tez zamanda bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.Bu arada kanamam hala devam ediyor.ve çok sancım var.sanki hasta olucamda olamıyormuşum gibi.nasıl bi sancı anlatamam.düşük yaşayan arkadaşlar vardı aramızda.düşükten sonra böyle olması normalmi sizce.doktoruda sürekli aramak istemiyorum.ağrı kesici alsam bi zararı olurmu