Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım yinede sen yat dinlen belki geç döllenmedir ne bilim tutunuyordur meleğin inşallah Rabbim yüzünü güldürür canım Allaha emanet olun..

Ya o lelekelenmeleri bebek yerleşirken de yaşıyorlar bazı bayanlar. Canım belki öyledir. Doktorlar bazen öyle yanılıyorlar ki. Yanılma payını unutma ve bekle, sakin ol. Üzme tatlı canını.

Sabah parçalarla birlikte kanamam oldu.doktorun hastası varmış çıkınca arıycak beni.Ama gidecek olan gitti 🙁( Buda böyle bitti.2 seneye yakın tam kavuştum derken gitti.kızımız olursa adına masal koyucaz derdik.belkide kızdı giden.masal gibiydi.bir varmış..bir yokmuş..

canım gecmıs olsun kımyasal gebelık gecırdıgını ılk degerını okuyunca anlamıstım umut ıste belkı artar dıye takıp ettım yazılarını yorum yapmak ıstemedım belkı buyur gelısır dıye ama kısmet....uzulme sakın bak bende ılk gebelıgımı boyle gecırdım aradan 6 ay gectı ve suan saglıklı bır kızım var allahıma cok sukur....olacak ınsallah uzulmemek ımkansız cok aglayıp mahvetmıstım kendımı esınle bırbırınıze tesellı verın uuzlmeyın unutmakı bu bebek saglıklı olmadıgı ıcın gıttı.....gecmıs olsun tekrar senı cok ıyı anlıyorum bebek olması degıl onemlı olan saglıklı olması bunu sahıp oldugunuda daha ıyı anlayacaksın canım lutfen yıpratma kendını.....

o tekrar olur üzülme bu sefer daha sıkı tutunur diye teselli ediyor.ama 2 seneye yakındır bekliyorduk.şimdi bi 2 sene daha bekliycem belkide.ne zaman olur kısmet am artık inan dayanamıycakmışım gibi geliyor

o tekrar olur üzülme bu sefer daha sıkı tutunur diye teselli ediyor.ama 2 seneye yakındır bekliyorduk.şimdi bi 2 sene daha bekliycem belkide.ne zaman olur kısmet am artık inan dayanamıycakmışım gibi geliyor
tabıkı olur neden olmasın allahım cok buyuk neden ıkı sene olsunkı sen sımdıden olumsuzluga ıtmıssın kendını yapma boyle sen ıyı ol psıkolojın de ıyı olsun kı bebıs de saglıkla gelsın.......dusugun arkasından hamıle kalmak kolay olur derler kısmet soyle bır ay gecsın tekrar denemelerrı yogunlastırırsınız.......

Gozun aydin canim Allah uzun omur saglik versin🙂 Bizim icinde kokla boynundan gidigindan cennet kokusunu
Ilk gunler cok zor geciyo ama en kisa zamanda duzene giricek ana oglan birbirinize ayak uydurucaksiniz merak etme😀

Belkide diger masalin hic beklemeden gelicek🙂 uzme kendini sen guclu ol en kisa zamanda kavusursun bebegine. Bak kac tane ornek var Lalezar artik son umidinide bitirmisti bebegi durdu durdu bu son dedigi ayda geldi supriz gibi.. Insallah seninde en kisa zamanda gelir bebegin

Cok gecmis olsun canim.Tatli cadimin dedigi gibi sen o iki sene fikrini sabitleme kafanda.Gercekten bir düsükten sonra daha cabuk hamile kaliniyor.Bunun bir örnegide benim.Birde izgil isminde bir arkadasimiz var,ondada öyle olmustu.Unutmaki her serde mutlaka bir hayir vardir.Dogmadan kaybettigimiz yavrularimiz ahirette sefaat edecekler bizlere.Benimde bu dünyadan cok öbür dünyada evladim var kardesim.Allah geride kalanlara uzun ömür ve bizlere sabir versin.Cok öpüyorum seni...

iyiki sizler varsınız.aynı durumda olan aynı heyecanı üzüntüyü yaşayanlarla bi arada olmak,verdiğiniz moral yada önerileriniz okadar gerçekçi ve değerliki.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.

Canım benim çok geçmiş olsun ilk önce, bunu yaşamış biri olarak zorluğunu çok iyi biliyorum, üzülme diyemiyorum çünkü elinde olmadan üzülüyorsun, inşallah çabucak atlatırsın ve bir an önce Masal bebek bize mrb der canım çok öpüyorum seni 🙂