Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canım herşeyin en güzeli seni bulsun inşaallah,bencede bu yeni şehir sanada iyi gelecekkk...öptümmm

Bilgem🙂Özledim seni🙂Topikte Eymenler cogaldi demek.Izgilinde Eymeni var.allah hepsine uzun saglikli ömürler versin insallah.
Ogluslarina masallah canim,Allah nazarlardan korusun ikisinide...

Maşaallah senin bıdık da çook tatlııı, demek İzgilin de Eymeni var ne güzell yaa,valla çok şaşırdımm.Bende özledim ,hepinizi özledimm,eskisi gibi olabilse sohbetlerimiz ne güzel olurduu 🙂

canım iyi olmana çok sevindim,bebişinde iyidir eminim,allahıma emanet olun ...

kızlar klomen kullandığımı ve 5 günlük bi gecikme yaşamıştım ya.bugün doktora gittim.gebelik kesesini göremiyorum dedi.kan testi yapalım dedi.sonuç 18 çıktı.ilk haftalarda 5-25 arasıymış.sonucun pozitif ama çok düşük bi değer dedi.2 gün sonra yeniden test yapalım dedi.15 gün böyle deneyelim dedi.normal bi gebelikmi anormal mi ozaman öğreniriz dedi.inşallah tutunur.inşallah normal bi gebeliktir.
lütfen dua edin.

böyle bişey olabilir mi yani gebelik kesesini göremiyor ama testte azda olsa sonuç pozitif çıkıyor??

inşallah canım inşallah herşey normal gider.ne kadar çok bekledim biliyomusun.kese yi göremese bile pozitif demesi gözyaşlarıma hakim olamıyorum..ya yine hamile değilsem ya anormal bişeyse diye içim içimi yiyor.

iyi olmanıza çok sevindim inşallah hayırlısıyla sonuçta iyi olur. Allah herkeze böyle güzellikler versin

sağol yağmucum inş iyi gelir sonuclar, rabbim isteyen herkese bu güzellikleri yaşatsın inşallah 🙂

Canım dün yattım bütün gün, sabahta kısaca girdim, cevaplıycam atlamadım merak etme 🙂
biz 2009 da da bir aşılama denemiştik ama o tutmamıştı yani bu ikinci aşılamamız canım, bu arada cok fazla bir şey yaptığımız söylenemez, düzenli beslenmek ve yeşillik ağırlıklı beslenmenin faydasını hatırlatmak isterim sana, sende eşinde bol bol yeşil salata tüketin, tabiki bu arada protein, karbonhidrat vb besin kaynaklarını da es gecmeyin, düzenli ve sağlıklı beslenme cok önemli, sebze ve meyveleri mevsiminde yani hormonsuz doğal olarak tüketmek... 🙂 diyetisyen gibi konuştum ama bunlar cok önemli... benim en son 2 ay gitmeyen bir kistim olmuştu o kist aspire edildi ve ertesi gün yumurta geliştirme iğnelerine başladık ve sanırım 10 gün sonra aşılama yapıldı...

Evet canım kız-erkek hiç önemi yok sadece içime öyle doğmuştu ve sanırım gercek 🙂 2 gün raporluyum canım dinleniyorum evdeyim cuk sağol 🙂

sağol canım inş iyi gelecek ben ianıyorum 🙂

Lalezar cevapladığın ve önerilerin için sağ ol. Teşekkürler.
Pozitif baby çok sevindim. Yolunda gidecek bak içimdeki ses öyle diyor. Zaten hamile olduğunu tahmin etmiştim. Gözün aydın canım.
Kızlar bugün benim 20. günüm ara ara bu sol kasığımda yumurta gelişen tarafta ağrı oluyor. Çatlatma iğnesi ve günlerinden sonra kesilen ağrı böyle başladı. Uyuşmuş gibiii... Ne bileyim bi tuhaf. Yerleşme esnasında ağrı falan olur mu ki? Yani bu ağrı iyi bir ağrı olabilir mi? Fikri olan var mı? Olsa da bu kadar erken böyle olur muyum ki?