Kızlar mrb ben geldim 🙂
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar test istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀<!-- google_ad_section_end -->
Lalezarim canimmm bitanem senin ismini kirmizi gormek cok cok guzel.. senden haber almak icin girdim bugun sonucu alicani biliyodum.. inan cok sevindim..
Sonunda oldu canım sonunda olduuuuuuuuuuuuuuuu evettttttttttt 😀
Allahım binlerce razı olsun sen ve senin gibi içtenlikle benden haber bekleyen arkadaşlarımdan dostlarımdan, sizlerin dualırı sayesinde bu günlere geldik... Şükürler olsun rabbime.. 😀
Lalem kız Allah mı söyletiyor yoksa eşimde ikiz diye tutturdu yaaaa, beni ikiz doğurtacaksınız
Sonunda oldu canım sonunda olduuuuuuuuuuuuuuuu evettttttttttt 😀
Allahım binlerce razı olsun sen ve senin gibi içtenlikle benden haber bekleyen arkadaşlarımdan dostlarımdan, sizlerin dualırı sayesinde bu günlere geldik... Şükürler olsun rabbime.. 😀
Lalem kız Allah mı söyletiyor yoksa eşimde ikiz diye tutturdu yaaaa, beni ikiz doğurtacaksınız
Ama bakmaya gelirsin o zaman napıcam iki tane sıpayla 😀
Çitosum benim rabbim seninde yüzüne gülderecek en kısa zamanda bak görürsün, bu güzel yüreğin, kucağın boş kalmayacak seninde 🙂
Kızlar mrb ben geldim 🙂
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Allahıma binlerce şükürler olsun değerim 95 çıktı, dr pzt. tekrar test istedi, inanamadım dr.un yanında ağladım... 😀<!-- google_ad_section_end -->
cnm inşallh diyerek açtım pc yi inşallah lalezar hamiştir Allahım dedim veeeeeeeeeeeeee hamişsin yaa haberine nasıl sevindim anlatamam Rabim tamamına erdirsin sağsalim kucaklamanızı nasip etsin cnm bnm çok şükür Mevlama ya çokkkkkkkkk mutlu oldumm🙂🙂 hadi inşallah her geçen gün daha güzel haberlerini bekliyorum cnm bnm