Kızlar ben az önce dr dan geldim değerimi düşük buldu, ultrasonda da bişicik göremedi, yani daha erken görmek için dedi, tekrar test istedi eğer yükselme olmuş ise olumlu konuştu, yarın tekrar gidicem bana mercimeği görebileceği bir gün verecek,
Değerim de 181,60 dan 1012 ye çıkmış yani olumlu dr yarın göstericez bakalım bebeği görebileceği tarihi belirleyecek sonuca göre..
Kızlar ben az önce dr dan geldim değerimi düşük buldu, ultrasonda da bişicik göremedi, yani daha erken görmek için dedi, tekrar test istedi eğer yükselme olmuş ise olumlu konuştu, yarın tekrar gidicem bana mercimeği görebileceği bir gün verecek,
Değerim de 181,60 dan 1012 ye çıkmış yani olumlu dr yarın göstericez bakalım bebeği görebileceği tarihi belirleyecek sonuca göre..
dün doktor umut verici konuştu ama bilmiyorum canım..en mutlu anlarımda kafa üstü çakılmaya o kadar alışkınım ki..neyse ki rahim kalınlığım çok iyi çıktı bir de 2 tane yumurta gelişmiş çatlamak üzere olan..kendiliğinden hamile kalmak için çok uygun dedi doktor..bakalım ne olacak..tüp bebeğin parasıydı acısıydı hiç önemli değil de..ben çok strese giriyorum o beni mahvediyo..ama ne yapalım..
canım benimm tüp bebekle ilgili düşüncelerini okuunca yazıyım dedimm
ha aşilama ha tüp bebek ikisindede iğne oluyosun ikisindede ilaç kullanıyosunnn
tüp bebek yapıcağimiz zaman bende çok korktumm ama korkulcak hiç bişey yok muş zaman ne çabuk geçiyo anlamıyosun bile transferide biliyosun zatenn tamam sttesi var ama okdar çokk korkulacak kadar diğil inşş gerek kalmaz ama tüp bebek olucaksada olsun üzme kendini
bende öbür taraftan cevap yazmıştım tatlım sana buraya kopyalayayım bari ; canım değerin iyi aslında ,yani netteki bilgilere göre tabii ,hayırlısı olsun tatlım , keseyi de bebişi de görürsünüz inşaallah....<!-- google_ad_section_end -->
kızlar yaa bende hafifi açık kahverengi lekelenmeler var damla damla ama uff yaa yine ara kanama olmaz inş geçen sefer olduğunda reglimin tam orasındaydı ve daha koyuydu bu sefer çok açık kahverengi ve çok az dün başladı bi damlaydı bugün bir iki damla yine var çamaşırımdaa inşş kötü bişi değildir izgillllyaa senin lekelenmen nasıldı tatlım ben hiç umutlu değilim bu leklerden sonra moralim çok bozuldu.bugün 19.günüm yaa noluyo bana habirede regl sancısı gibi sancım var bugün tüm gün sürdü kasıklarımda halada devam ediyo dua edin banada nolur arkadaşlarrr doktora geçen aylarda olanı sordum yumrutlama kanaması demişti ama bukez daha az ve çok açık renklii inşş hayırlı şeyler oluyodurrrr🙁