merhaba canlar nasılsınız?
son haftalarda inanılmaz yoğunum. maşallah işler bir arttı sormayın🙂
bebişimin bereketi heralde🙂
fırsat bulmuşken yemek molası vermeden girip selam vereyim dedim.
biz çok iyiyiz Allah'ıma bin şükür. 3,5 aylık olduk.
sizler nasılsınız? burası çok durgunlaşmış görünüyor.
hepinizi öpüyorum.
Benden de selam olsun canım size
🙂
Ayy canım maşallah 3,5 aylık oldunuz bile haa, maşallah maşallahhhhhh
😀
Burası evet durgunlaştı, yeni bir topic var herkes oraya kaydı..
Burda da hamiş olmayan birkaç kişi kaldı işte onlarda o topicte EN BAŞTA DA BENNNNNNNNN
Canım bizleri habersiz ve duasız bırakma, kendine iyi bak tabiki bebişine de öpüyorum kocaman sizi
🙂
ben mercimeği fırına veriyorum da bi türlü pişiremiyorum yaaaww 🙂))
Biz pişirmeyi bilmiyoruz sanırsam uyuzum
sabırsızım masallah okadar buyudunuz mu yawww allahım sonuna kadar ınsallah sorunsuz devam etmeyı nasıp eder saglıkla kucagına almayı da ınsallah.....
dılara cook sevındım canım demek kardes gelıyor tebrık ederım.....
selam kızlar nasılsınız bız ıyıyız asyam 4 aylık oldu artık zaman nekadar cabuk gecıyor evet ozledık özlendınız ama artık paylasımlarımız yok malesef....
asyayla vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum okadar hareketlıkı okadar tatlıkı anlatamam her opup kokladıkca dular edıyorum allahım herkese bu duyguyu tattır dıye......
kendınıze ıyı bakın....lalosum hayırlı haberlerını gormek dılegıyle......
Canım tatlı cadım benim, Asyam 4 aylık oldu bile maşallah tatlı kuzuma, tabikide onunla vakit geçirmen en güzeli ve en doğrusu, teyzesi de o esas tatlı cadıyı yer öper bitirir
🙂 ohhhhhhhhhh
Yine adet günüm geldi çattı bakalım birkaç gün içinde belli olur yine ama ne bileyim öyle bir beklentim kalmadı gibi artık umutsuzlaşıyor muyum, umursamazlaşıyor muyum bilmiyorum ama adet olmak beni eskisi gibi incitmiyor bunu biliyorum
🙂
Hayırlısı bakalım normal adet günüm bugün hala gelen yok, kasıgı çekiyor, göğüslerim acıyor, belim ağrıyor, normal adet belirtilire gibi, ama sen hep dersin illede belirti değil diye, o yüzden bunları da umursamıyorum..
Canım benim seni ve Asyamı çok öpüyorum görüşürüz yine