Kızlar ben ikibucuk aydır adet olmuyorum bu iki bucuk ayda 2 kez doktora gittim adet düzensizligi dedi ilaç verdi kullandım ama dahala yok ve belim ve karnım cok agrıyo yardımcı olur musunuz
Kızlar ben ikibucuk aydır adet olmuyorum bu iki bucuk ayda 2 kez doktora gittim adet düzensizligi dedi ilaç verdi kullandım ama dahala yok ve belim ve karnım cok agrıyo yardımcı olur musunuz
slm canlar...
bi bakim bizim kizlar neyapti dedim...
yagmurcum canim allah sabir versin ama moralini yüksek tut, bidakinde eminim iyi haberler alicaksin...
yazilarin hepsini okuyamadim malesef 🙁(
bi türlü firsat bulup acamiyorum laptopu. aslinda cok uzlu bi kizim var ama yinede firsat olmuyor...
bebegim 2 ay 12 günlük oldu... kocaman oldu, uykusu falan düzenli masallah, bende durumlar böyle i$te...
hergün dua ediyorum allahim isteyen herkeze nasip et diye... insallah bidaha actigimda herkezden iyi haberler alirim...
hepinizi öpüyorum...allah gönlünüze göre versin...
kızlar merhaba,
ben uzun zamandır giremiyorum. işler çok yoğun.
ben çok iyiyim. bebek te iyidir umarım. bu ctesi görüş günü🙂
yağmurcum, canım benim gerçekten çok üzüldüm. rabbim kimsenin dualarını geri çevirmesin, kucaklarımızı boş bırakmasın. inşallah sen de dualarının, emeklerinin karşılığını alacaksın. dualarım seninle ve meleğini bekleyen tüm arkadaşlarımla.