Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

şehnaz ben bu konuda çok psikologla konuştum hepsinin söylediği 4 yaş civarı.zaten çocuk ilk başta hemen kavramıyor o yaşta.aklı erdikçe kaldırabileceği soruları soruyor.önemli olan doğru ve yaşına uygun cevap vermek.

konunun başını kaçırdım ben, aramıyayım sayfa sayfa. neden buralarda olmıyacaksın hayatım? uzaklaşmak iyi gelir diyemi farklı bi sebebi mi var?
uzaklaşmak iyi gelir mi bilmiyorum..ama biraz elimde yazmakta olduğum bir tez var ona yoğunlaşmam lazım..yaz boyunca tezimle takılmak istiyorum🙂 ama arasıra girer bakarım kimler hamile diye ve kendi kendime sevinirim🙂 1 haftam kaldı yani..ama hamileysem kalır size yardımım dokunur mu diye yine buralarda olurum elimden geldiğince..

düz duvara tırmanırsa bebiş olmaz :meri::meri::meri::meri: kız yoksa ondanmı olmuyo sizin bebiş, bişeyleri yanlış yapıyo olmayın

başka yere tırmanacak delüüü....

yok bea bu güne kadar hiç bi destek çalışması yapmadık.
bir tek ben aşılama için bu ay klomen iğnesi oldum. bu ay tutmazsa biraz da doğal gıdalarla uğraşıyırz, napalım.

zaten biz bu işi beceremiyoruz, leyleklere mi sipariş versek diyordum🙂

anladım canım, sana tezin konusunda kolay gelsin diyeyim. bakalım senin tez bitene kadar kaç kişi alt listeye taşınacak ve ben onlardan biri olabilecekmiyim 🙂 hakkımızda hayırlısı....