Kızlar mrb, ben hala regl olmadım, dün akşamdan beri bir titreme geldi bana. ellerim titriyor ve sanki kalp atışlarım hızlı hızlı hissediyorum, birde sabah kahvaltı ederken haşlanmış yumurta yapmıştım bir kere ağzıma aldım birden midem bulanır gibi oldu öyle çiğnemeden yuttum sonra biraz bulantı devam etti ve geçti, ama titremem devam ediyor... Sol kasığım batıyor birde ara ara ...<!-- google_ad_section_end -->
lalecim hadi bizi mutlu et hadi hamiş diye haykır allahım hepimizin yolunu açık etsin dualarım sizinle hiç dşünme olucak stres yapma ne olur beni düşün hiç beklemediğim anda geldi meleğim inan işin sırrı bu....
lalecim hadi bizi mutlu et hadi hamiş diye haykır allahım hepimizin yolunu açık etsin dualarım sizinle hiç dşünme olucak stres yapma ne olur beni düşün hiç beklemediğim anda geldi meleğim inan işin sırrı bu....
arkadaşlar nasılsınız
benim cumartes, günü transfer yapıldı ama yatmam gerekiyormuş açamadım sizler nasılsınız varmı değişik bişey merak ediyorum ama açamadım
asm.ext..................................... 25 Mart Lalezar.................................... 25-29 Mart
BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ
Melodi_cn ....................................28 Mart Pozitif baby..................................1 Nisan Yasemin.....................................9-10 Nisan Şimall....................................... 14 Nisan Sılam_nisa..................................14 Nisan Ranagül.......................................16 nisan Pirenses...................................18 <LINKZ id=linkz10><NOBR target="blank" uLBgb="linkzHighlighted_4739">Nisan</NOBR></LINKZ> Dilara1.....................................21 Nisan
Kızlar mrb, ben hala regl olmadım, dün akşamdan beri bir titreme geldi bana. ellerim titriyor ve sanki kalp atışlarım hızlı hızlı hissediyorum, birde sabah kahvaltı ederken haşlanmış yumurta yapmıştım bir kere ağzıma aldım birden midem bulanır gibi oldu öyle çiğnemeden yuttum sonra biraz bulantı devam etti ve geçti, ama titremem devam ediyor... Sol kasığım batıyor birde ara ara ...<!-- google_ad_section_end -->