ayy busenede herkesin oğluşu oluyo rabbim sağ salim kavuştursun oğluşunu sanacnm hayırlı olsun
amiinnnn nerdesin tatlım ya kendinle ilgili bişi yazmamışsın sen nasılsn bebiş nasıl özledim seni
selam kızlarrrrr
sabırsızım ne güzel canım benim çok şükür bebişin büyüyor, inşallah güzel güzel kalp atışlarını da duyarsınız. hem de dört nala koşan at sesi gibi 🙂
hazancım merak etme canım herşey yoluna girer. normalde kese en rahat 6. haftada görünüyor ve tabiki alttan muayene ile. için rahat etmediyse bir başka doktora daha görün bence canım.
yağmurcum inşallahhhhhh hayırlı sonucu alırsınız dualarım seninle.
şimalcim inşallahhhh aşılama tutar canım, dualarım seninle.
ayşegülcüm inşallah bugünkü 2 li test yolunda gitmiştir tatlım.
melodicim tebrik ederimmmmmm 🙂 hayırlı olsun, cuma günü kan testi yaptıracakmışsın, en iyisi bekleyip öyle sevinelim 🙂
okudukça yazmaya çalıştım, yazamadıklarım varsa kusura bakmasın, hepinizi öptümmmmm[/QUOT
canm çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
aminnnnn duyucaksın bitnm merak etme çok öpüyorum seni bebişini
aminnnnn inş esincm rabbim size versin hayırlısıyla dualarım sizlrle
selam kızlar,4 gun sonra 2 aylık olacaız cok sukur asya hanımla....ama bazen okadar huysuz kı ne gece ne gunduz uykumuzz yok......saglıgı yerınde olsun da artık uykusuzluga razıyım tabı benımde saglıgım bu sekılde bozulmazsa🙂
hazancım ınsallah hersey yolundadır sakın sıkma canını...hayırlı haberlerle gel ınsallah.....
MRS.M CANIMMM GORUSEMIYORUZ.......ELACIGIMI ÖP YERIME...
LALEZARCIM TPIGIN DEMIRBASI CANIM DENK GELIPTE BIR KALABALIKCA SOHBET EDEMEDIK....
YAZGULU NERELERDESIN BARI KENDINDEN HABERLER VERSEYDIN BEBIS NASIL NASIL GIDIYOR???
gorusuruz kızlarrrrr
Canlarim sagolun biz cok iyiyiz Allaha sukur.. 13. haftadayiz.. Ikili testi pazartesi yaptirdik ve sonuclari cok iyi cikti.. Aysegulum ve Sabirsizim ve diger hamisler darisi herkesin basina insallah..
Kizlar birde 3lu testten bahsediyordunuz ama burda oyle birsey demedi doktor bana o ne zaman ve ne icin yapiliyor? Bilgisi olan varsa paylasabilirmi ?
Silam_nisa, Lalezarim ve diger bekleyen arkadaslarim insallah cok az kaldi ve yaza hamis gireceksiniz ben gonulden inaniyorum..
Ygmr06 ve diger tedavi goren arkadaslarim insallah hersey yolunda gidecek ve guzel haberlerinizi vereceksin bizlere..
tatli cadim, mrs m, berranurum ve diger dogum yapmis arkadaslarim hepinizin melekleri cok cok opuyorum!! Allahim onlara uzun, saglikli, huzurlu, mutlu ve sizlerle birlikte bir omur versin..