Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Kızlar ben pek fazla giremiyorum artık ama takip ediyorum sizleri yazamasamda silerleyim 🙂 KPSSye hazırlanıyorum bu sene kendime son bir şans verdim eğer olursa süper olmazsa bidaha girmeyeceğim 7 yıl oldu çünkü bıktım 🙁 özelde devamlı bir iş bakacağım ozamanda bakalım nasibimiz neyi getirecek .
Sizlere bahsetmiştim kortizondan sonra kalan yaklaşık 15 kilo civarında bir fazlalığım vardı şimdi bir koşu bandı birde kondisyon bisikleti aldım onların yardımıyla inşallah zayıflayacağım 🙂 Bebek mevzusu halen bildiğiniz gibi korunmuyorumda ama 2-3 ay iyice zayıflayana kadar olmazsa iyi olur nasıl olsa olmamasına alıştık 🙂 ama sürpriz yapıpta gelirse de asla hayır demem yani o işimizde başka bir nasibe kaldı 🙂
benden şimdilik bu kadar sizlerle konuşmasamda hep aklımdasınız unutmayın ve tabi dualarımdasınız Rabbim bebeği doğan arkadaşlarımızın bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin, hamiş meleklerimize rahat bir hamişlik ve kolay doğumlar nasip etsin ve tabi benim gibi evlat hasretiyle kavrulanlara da tez vakitte evlatlarını göndersin inşallah!! AMİN

Kızalar size bir şey soracaktım unutmuşum
Benim reglim 14ünde başladı ve 19unda bitti yani gayet normal bir şekildeydi şimdi reglimin üstünden 5 gün geçti ve bu gün pembemsi bir akıntı geldi sümükümsü birşey ama pspembe öyle krem felan değildi 😕 şimdi dsemki yumurtlama akıntısı krem renkte değildi desem reglin devamı üstünden 5 gün geçti ve daha önce hiç böyle bir durumlada karşılaşmadım 😕 acaba iltihap felan mıydıda böyle geldi bir kere değil hemde 2-3 defa epeycene geldi böyle birşey yaşayan var mı aranızda bu neydi böyle 😕

geliiyormş yarın tekrar arıcam hayırlısı bakalım sen nasılsın

canım inş bebiş göbüşününe sımsıkı tutunur inş herşey yolunda gider duarım seninle

oyyy teyzesinin balı kocaman olmuş maşallah bizde seni çok özledik canım allahım ömür byu mutlu etsin sizi

hu hu kimse yok mu yine..
lalezarrrrrrrrrrrrrrr bizim burası pek bir temiz parlıyor resmen kız neden kiii🙂)))))))))) deli yav iyi güldürüyorsun
herkesi öpüyorum özledim hepinizi

kuşum bende seni özledim kimse olmuyo işde sen nasılsın bebiş nasılöpüyorum çok ikinizide

ahhh bitanem nasıl özledim seni hep aklımdasın benim güzel arkadaşim herşey gönlünce olsun dualarım seninle herşeyi başarıcaksın bu bebek gelicek yeğenim önce annesini rahatlatıyo anneliğe hazırlanıyosum bak görürsün az kaldı aminnn duarın için çok teşekkür ederim canm çok öpüyorum seni

bebişim hiç bir fikrim inş herşey yolundadır inş

Canim bu ya iltihap olabilir yada yumurta bazen catlarken hafif pembemsi kanama yapiyor oyle birseyde olabilir.. ama iltihap olma ihtimaline karsi bir doktora gorunsen iyi olur belkide..

Bu arada diyetede baslamissin canim insallah o kilolar en kisa zamanda gidecek ve yerine melegin gelecek.. Hem diyet yaparken belkide aklini cok fazla takmadigin icin gelecek melegin.. dularimdasin tatlim.. dikkat et kendine.. cok cok opuyorum

Evet canım okudum ama cevap yazamadım, daha sonra anlatırım apartmanda sorunlar oldu da karakola gidip ifadeler falan verdik apartmancak, bizde toplandık falan öyle valla çok yorgunum.. 😕

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

Dilara1.....................................17 Mart
asm.ext..................................... 25 Mart
Lalezar.................................... 25-29 Mart

BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ

Melodi_cn ....................................28 Mart
Esinerkan.....................................30 Mart
Pozitif baby..................................1 Nisan
Yasemin.....................................9-10 Nisan
Şimall....................................... 14 Nisan
Sılam_nisa..................................14 Nisan
Ranagül.......................................16 nisan
Pirenses...................................18 Nisan
2010 ANNE ADAYLARI

TEMMUZ <NOBR target="blank">ANNE</NOBR> ADAYLARI

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>)

Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

AĞUSTOS <LINKZ id=linkz18>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)

Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

EYLÜL <LINKZ id=linkz22>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

EKİM ANNE ADAYLARI

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)

KASIM
ANNE ADAYLARI

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

ARALIK <LINKZ id=linkz19>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr)

Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

2011 <LINKZ id=linkz24>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

OCAK <LINKZ id=linkz25>ANNE</LINKZ> ADAYLARI

Berıa........................... Ocak (Anne adayı süpperrrrrrrrrrrr)

Ayşegüüll......................Ocak (<LINKZ id=linkz9>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrr)

Yazgülüm.......................Ocak (<LINKZ id=linkz10>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)

ŞUBAT <LINKZ id=linkz23>ANNE</LINKZ> ADAYLARI
<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end -->

AuSSie-AnGeL........................Şubat (<LINKZ id=linkz6>anne</LINKZ> adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr)

<!-- google_ad_section_end -->
MART ANNE ADAYLARI

Sabırsızım............................. <LINKZ id=linkz24><NOBR target="blank" pGlpl="linkzHighlighted_4714">Mart</NOBR></LINKZ> (<LINKZ id=linkz26>Anne</LINKZ> Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr
Hazan.......................................14 Mart(<LINKZ id=linkz27>Anne</LINKZ> Adayı süperrrrrrrrrrrrrrrr