Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

yok pes etmek falan, daha ne mutlu günler yaşayacağız birlikte, ne güzel haberlere sevineceğiz. umudumuzu kaybetmek yok, umudun bittiği yerde hayat biter zaten...

ya işte onlarda yine iyi sonuçlanmış çok ters tepkiler olabiliyo..o yüzden 5-6 yaşlarında söylemek lazım çocuğa..ben seni karnımda değil ama kalbimde büyüttüm gibi şeyler söyleniyomuş..ve herşeye küçükken alışmak daha iyiymiş..tam ergenlik zamanı falan düşünsene çocuk için ne kadar zor olur..herşeyi yapabilir..o yüzden daha küçükken söylemek lazımmış..ben bayağı araştırdım..

canım benim, Allah'ım gönlüne göre versin hem senin hem diğer arkadaşların, çok haklısın o minik bebek köşe falan bırakmaz sen ona endeksli yaşayacağın için 🙂

ya kimsenin bişiden vazgeçtiği yok..herkes sadece biraz nefes alacak..kendini sıkmadan çok yoğunlaşmadan devam..
bana gelince ben buralarda olmıcam sadece..yaşamaya çalışmaya didinmeye devam🙂

ya kimsenin bişiden vazgeçtiği yok..herkes sadece biraz nefes alacak..kendini sıkmadan çok yoğunlaşmadan devam..
bana gelince ben buralarda olmıcam sadece..yaşamaya çalışmaya didinmeye devam🙂

konunun başını kaçırdım ben, aramıyayım sayfa sayfa. neden buralarda olmıyacaksın hayatım? uzaklaşmak iyi gelir diyemi farklı bi sebebi mi var?

bebek şimdiden altetti bence daha gelmeden.bak herşeyin planladığın zaman ve şekilde olmayabileceğini öğrendin