Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

selam hoşgeldin pirenses

hoş bulduk kızlar nasılsınız

çok hoşsun şehnaz haklasın beni demişsinya güldürdün valla....

ben de ulennnnnnnnnnn.. seviyorummmmmm be seviyorummmmm.. her neyden köken alıyorsa alsın..sevmek güzel bişi canım benim..

kızlar ne oluyor ya biriniz pes ediyorum dedi hepiniz arkasından pes dediniz.kulağınızı çekerim şimdi heeeeee!!!

Ekli dosyalar

• 13358_1154070459286_1453410897_30353355_6361077_n.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 1

hımmm o kadar ayrıntıyı bilmiyorum ben tabi...
içinden nasıl geçiyorsa öyle davran bence.

bizim ben küçükken bir komşumuz vardı. çiftin çocuğu olmuyormuş ve kadının kızkardeşinin bebeğini evlatlık almışlar. çocuk 18-19 yaşlarındayken tesadüfen öğrendi anne dediği insanın teyzesi olduğunu. ama çocuk sen benim annemsin dedi ve kadına sıkı sıkıya bağlandı. o anki duygu fırtınasını kelimelerle anlatmam mümkün değil.

sen evlat edindiğin çocuğa öz evladın gibi içten, yürekten davrandıktan sonra o asıl sevgiyi tattığı anacığının koynundan hiç ayrılmaz merak etme🙂

hakkında hayırlısı olsun canım.

çok hoşsun şehnaz haklasın beni demişsinya güldürdün valla....
ya neden biliyo musun?? ben o kadar teknik bi hatunum ki..herşeyimin saati bellidir falan..benim o kuralcılığımın biraz dağıtılmaya ihtiyacı var..daha başarabilen olmadı..ama bir bebek beni alteder diye düşünüyorum..ve kesinlikle haklıyım da..yani karşıma alıp konuşarak ikna edebileceğim birisi değil çünkü..benim son kalan köşelerimi törpüler bence..ve başarısa bunu ancak bir bebek başarır..