Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

oyy canımm bidenemmm sen nerelerdesinnn ben seni çoook özdedimm
canım gel artık nolur ve bak ben de henüz meleğime kavuşamadım zor olan sey sabırsızım sabrı artırmak lazım 🙂

tatlım bizde 2.yılı dolduracağız biliyorsun ve bizimde hiçbir sorunumuz yok illahaki olacak canım hayırlısını dile 🙂 ben bu ay yakı yapıştırdım yeni duyduğum bir yöntem belki vesile olur eğer işe yararsa sanada haber veririm yaparsın okiş

canıııım;adımın pozitif baby olduğuna bakma.gülker ben🙂 o pozitifleri görmek istediğim için değiştirdim ismimi.inanırmısın daha dün aklımdaydın gitti bidaha gelmedi o naptı acaba diye.ve burdasııın.valla canım bizede sorun yok diolar ama bende hala bekliyorum.bugün yine kırmızıları yedim.son 2 gün kala o kadar heyecanlanıyorki insan ;hem korkuyor hem sabırsızlanıyorum rüyalar görüyorum bu sefer olacak diyorum;umut ediyor...ediyor...ediyorum.....sonra kırmızı kart....
her ay sar baştan yaşıyorum.yaşıyoruz.ama napıcaksın isyan edip günahkar olmak istemiyorum.Rabbim neylerse güzel eyler.3 ay..3 sene ..zamanını bitek o biliyor.ama şunuda çok iyi biliyorum, o geldiğinde bunların hepsini unutucaz.unutturucak.

sabırsızımmm çok şaşırdım senin yazdığını görünce artık gelmeyecek diyordum çok sevindim gelmemezlik yapma bunalımdan çık artık canım ya neler yapıyorsun anlat tekrar geldiğinde Aeo öptüm dualarımla..

Kızlar ya bende bu ay iki yılı dolduruyorum umutsuz değilim hala umudum var ama belkide bu dünyada annelliği yaşayamıcam Allah bilir Ben daha nişanlıyken daha çocuk fikrinin ç si bile yokken aklımda bir rüya görmüştüm ve o rüyadan sonra hep düşündüm ben ya çocuk sahibi olamıcam yada bunula ilgili çok zorluklar yaşıcam rüyamı kısaca anlatmak istiyorum ve yorumlarınızı lütfen bekliyorum (Ben çocukken bizim binada bir kadın vardı çocuğu olmadı evlatlık aldı Ben o bayanı her ne hikmetse hiç aklımda bilicimde olmayan birisini ve yıllar önce ayrıldığımız şehirde hani yolda falan görsem neyse rüyamda gördüm bu benim için ilginç ve Allahımın bir işaretimi ?yaşayarak öğrenecem çok uzattım onun balkonudayım 4 tane saksı çiçek var ve birisi kurumuş ben sulamak istiyorum o bayan çıkıp bana kızıyor onlar benim dokunma diyor sonrasını hatırlamıyorum ) gerçektende 2 yıldır uğraşıyorum acı çekiyorum göz yaşı döküyorum günlerim zor geçiyor. Her ay bekliyorum hep bekliyorum o gün gelecek mi? şüpheler içindeyim....

oyy canımm bidenemmm sen nerelerdesinnn ben seni çoook özdedimm
canım gel artık nolur ve bak ben de henüz meleğime kavuşamadım zor olan sey sabırsızım sabrı artırmak lazım 🙂

canım benim ben de sizleri çok özledim.
burda gün saymak benim umutsuzluğumu daha da artırıyor, unutmak yerine körüklüyordu acılarımı. o yüzden ara verdim. bir de kayınpederim kanser tedavisi görüyor. aylardır iş-hastane-ev arasında mekik dokuyorum. bedenen ve manen yoruldum 🙁
ama sizleri de merak ediyordum. fırsat bulmuşken sizi göreyim dedim🙂

tamam canım. inşallah işe yarar.
zaten sen, ben ve lalezar buranın demirbaşı olduk🙂

Allah iyiliğini versin gülker🙂
inşallah bir zamanı vardır ve zamanı geldiğinde hepimiz meleklerimize kavuşuruz🙂

arada uğramaya çalışırım.

bir sonraki tarihim 1 nisan kızlar
hadi bakalım, hayırlısı olsun🙂