Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

şehnaz yokum derken öyle bi söylüyorsun ki intihar edecekmişin gibi tövbe tövbe 🙁 Allah korusun.evlat edinmek çok güzel bişey bence.benim hep hayalimdi.nişanlıyken eşime söyledim kabul etmedi.o çocuk tamam anne babası olmamanıza üzülür ama sonuçta ne olacağı belli olmayan bi gelecekten daha iyi olur çocuk için.biz benzer bir durumu yaşadık.istersen özelden anlatırım.zaten pedagogla psikologla beraber olunca çok çabuk aşılıyor.bir de anne baba olmadığınızı bilmesi helal haram açısından da iyi oluyor.

üzülme lütfen bu yapma istediğim en son şey olur..bir sürü insan çocuk sahibi olamıyor..ya da benim sahip olduğum başka şeylere sahip olamıyor..bunlar gerçek hayat..ben buna üzülüyorum başkaları başka şeylere..biraz bu konudan uzaklaşmak istiyorum ve plan yapmak istemiyorum..antidepresana başlayıp eski mutlu hayatıma dönmek istiyorum..bebek için ara vermiştim..gerçi çok kullanmadım 1 yıl falan kullandım ama ne yalan söyleyeyim çok iyi gelmişti🙂

yavrukuşum ne intiharı yok öyle birşey..aklına neler geliyo ya🙂 burada olmayacağım sadece..