Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

Meleklerim yarın saat 3 te alacagım sonucları aksi gibi sehir dısına cıkıyorum ;( pff ya !!!! artık telefondan alırrım sonuclarımı ve en kısa zamanda sizlerle paylaşırrım sonuclarımı .. Allaha emanetsiniz...

Eğer hamileysem bebeğim şmdiden cok yer gördü.... kayseri deydim ankaraya geldik şimdide kısmet olursa istanbula yolculuk var .. ya inşallah hamişimdir cok heycanlıyım yarını sabırsızlıkla bekliyorum ahh ahh 3 olsa bi öğrensem Allahım... Rabbim inşallah hamişimdir cok istiyorum 4 yıl oldu artıkk hakettiğimize inanıyorum .... 😉)))

Angelim tabiki her kadın hakediyor ve Allahım herkesi bu yolda çok oyalamasın inşallah ..

Canim silam,verdigin fikirler icin cok cok tesekkürler.Bazilari benimde yakin favorilerim arasinda,mesela Ecrin yada Ceylin.Afra da arastirmalarim arasinda cok dikkatimi cekmisti.Ama Berilde cok hosmus🙂Sonunda neye karar verecegimizi cok merak ediyorum ama büyük ihtimalle senin yazdigin listeden bir isim olacagini düsünüyorum🙂Insallah en yakin zamanda kendi bebegin icin isim secme telasina düsersin fistigim benim...Zahmet etmissin,emegine saglik...

ecrin ücret demek arkadaşlar bebişte kız sanırım laram hayırlı olsun

Canim cadim,isim önerilerin ve güzel dileklerin icin cok tesekkürler.Bilhassa Miray cok hosuma gitti,not edecegim.Sanirim esim ,oglum ve benim hosuma giden isimleri yazip kurra cekecegiz🙂
Bu arada Asya yegenimede bayildim.Allah nazarlardan saklasin,coookk tatlii🙂Onu yerime öp kokla,teyzesi yer onu yaa,masallah cok fistik.Güle güle anneli babali saglikli büyütün insallah...