Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

canımmm, benim 42 yaşında kuzenim var... kendisinde sağlık problemi yok, sanırım eşinde var. sanırım diyorum çünkü eşi tedaviye ya da testlere hiç mi hiç yanaşmadı. eğer eşi ona yardımcı olsa hiç durmayıp tüp bebek denemelerine başlayacaktı... malesef eşi onun en doğal hakkını elinden aldı. çok tatlı ve mutlu biridir kuzenim ama bebek özlemini ne sen sor ne ben söyleyeyim. belki doğal yolla olur diye yıllar birbirini kovaladı. evlat edinmesini önermiştim ona ama cesaret edemedi.

bu anlattığım örneğin seninle yakından alakası yok fakat demek istediğim şey tüp bebek denemesinden vazgeçmeden önce bir daha düşün.

siz hepiniz haklısınız..ancak denemeye de gücüm yok tutmama olasılığının gerçekleşmesine de..çok teşekkür ederim kendinizi yorup değer verip yazdıklarınız için..20 sinden sonra burada olmayacağım artık..ama kalbim hep sizinle..hepinizin dilekleri bir bir gerçek olacak eminim..

şehnazım sen değil miydin sahip olduğum herşeye zorluklardan sonra eriştim diyen?zor olsa da hep başardın değil mi?inşaallah meleğin gelmiştir.bu konuşmalar boşuna olur o zaman.ama gelmese bile o melek biraz dinlen sonra tekrar kalk ve başla

evet çok korkunç bir durum..ben olsam o kocayla yola devam etmeyi düşünürdüm..bu çok önemli birşey çünkü..insanların birbirine sonsuz kredi vermesi gerekiyor böyle durumlarda..eğer gerçek bir sevgi varsa tabi..benim eşim bana çok destek..ben ne istersem ondan fazlasını yapmaya hazır..ama bende güç kalmadı..herşey belli bir yaşta göğüslenebiliyor..kendimden de hiç beklemezdim pes etmeyi..ama bu konuda böyle oldu..evlat edinmeyi de çok istiyorum ama orada da insanı canından bezdiriyolar..

şehnazcığım sen şimdi meryemin dediği gibi biraz buralardan ve bebek fikrinden uzak kalıp dinlen. seni aşılama falan da çok yordu. sana sonsuz hak veriyorum. biraz kafanı dinlendirince keşkelerle yaşamamak için tüp bebek denemelerine başla canım...
seni tanıdığım kadarıyla sen çok güçlü birisin. biraz süre geçince yine güçlü haline döneceksin ve pes etme fikrinden vazgeçeceksin. bak canım ben de senin gibi pekçok şeyi geç elde eden biriyim. sadece biraz daha sabır.

bugün sana gerçekten üzüldüm... umarım kendini kısa sürede toplarsın.