halimize bin sükür sadece bugün cok yoruldum doktorda oda cekicez artik 🙂 sende iyisindir insallah cnm benim cikmam gerek kizimi ana okulundan alcam allaha emanet ol..
halimize bin sükür sadece bugün cok yoruldum doktorda oda cekicez artik 🙂 sende iyisindir insallah cnm benim cikmam gerek kizimi ana okulundan alcam allaha emanet ol..
Peki canım, valla bende işte son zamanlardaki mide olayları var geceleri uyku falan yok bende p.tesi bir gastroloğa gidicem bakalım, iç hastalıkları bu olayı çözemedi.. öpüyorum kendine iyi babak meleklerine de dualırnda da beni unutma sağlığıma kavuşayım bir an önce 🙂
😀 EHEHEHEHE..
iyi diyimde iyi olayım işte napim.bu ayda beceremedik 😀 ayhh halime gülüyorum sinirlerim bozuldu vallaa 🙂
haftaya ikimizde doktora gidicez.bakalım ozaman nolucak .bizim ufaklık çok inatçı çıktı.aynı anası olacak belli 🙂
Hazan.......................................5 Şubat Şimall.................................. 6-10 Şubat Pirenses.................................10 Şubat Dilara1.....................................17 Şubat Lalezar.................................... 21 Şubat
Hazan.......................................5 Şubat Şimall.................................. 6-10 Şubat Pirenses.................................10 Şubat Dilara1.....................................17 Şubat Lalezar.................................... 21 Şubat