bilgemeleğimm canımm ben yazdıklarını okudum çok züldüm geri cevapta yazdım ama ismimi değiştirdim tanımamış olabilirsin ben nur85 tatlım inşş Rabbim önümüzdeki ay sanasağlıklı hayırlı bi evlat nasiip eyler lütfen çok sıkma kendiniii
buarada herkese slm arkadaşlar
yaa ben izgili emrak ettim gittimi acaba doktora inş hayırlı haberlerle dnerrrr
şimdi hamiş ve tecrübeli olarak sana soruyorum ben 23 nisan adet oldum 20 mayısta olucam önceleri yazmışımdır sana mutlaka klomen kullandın cok yumurtlama döneminde agrılarım oldu diye şimdi 9 sonra adet olucam şimdi hiç agrım kalmadı yok azcık belde var ama göğüslerim cok şişti dokunamıyorum acaba klomenden mi birde canım cok ekşili bişeyler istiyor aşam kocam eve gelmişken geri yolladım butün gece aldıgı ekşili şeyi yedim sen neler yaşamıştın canım anlamişmiydın yoksa bütün bünler klomenden mi?
bilgemeleğimm canımm ben yazdıklarını okudum çok züldüm geri cevapta yazdım ama ismimi değiştirdim tanımamış olabilirsin ben nur85 tatlım inşş Rabbim önümüzdeki ay sanasağlıklı hayırlı bi evlat nasiip eyler lütfen çok sıkma kendiniii
buarada herkese slm arkadaşlar
yaa ben izgili emrak ettim gittimi acaba doktora inş hayırlı haberlerle dnerrrr
Aslm canim🙂Resimde isimde degisik olunca seni tanimakta zorlaniyorum biraz🙂Bende Izgili cok merak ediyorum.Birkac gündür topigi takip edemedim.Son durum nedir,haberin varmi?Izgilin profiline de yazmistim ama cevap yazmamis.
Sen nasilsin canim?Sen ne yapiyorsun bu siralar?
klomenin hem iştah açıcı hem baş ağrısı yapıcı hem de göğüsler de dahil bütün üreme organlarında ağrı ce sancı yapabilecek etkileri var..ben regl olana kadar karnımın üstüne yatamadım göğüslerime dokunamadım..gebelik oluştuysa bile şu anda belirti yaşam ihtimalin yok..
Hosbuldum kuzum🙂Iyim cok sükürde baglantim cok kötü,her an gidecek gibi🙁
Sen nasilsin birtanem?Okuduguma göre enteresan durumlar varmis🙂Hadi hayirlisi insallah...
Hosbuldum kuzum🙂Iyim cok sükürde baglantim cok kötü,her an gidecek gibi🙁
Sen nasilsin birtanem?Okuduguma göre enteresan durumlar varmis🙂Hadi hayirlisi insallah...
iyi sayılırım bebek işte bu ay karma karışık oldum klomenden dolayı sanırım hepsi yani bu ayda bişey yok sanırım 9 gün var gerci daha ama kafam kaışık sen iyimisin bebek
DENTNURSE
ancak 15-16 sından sonra bişiler hissedebilirsin..bazı insanlar hiçbirşey de hissetmiyor..yaşadıkların gebelik ya da değildir denilebilecek şeyler değil..daha erken..
klomenin hem iştah açıcı hem baş ağrısı yapıcı hem de göğüsler de dahil bütün üreme organlarında ağrı ce sancı yapabilecek etkileri var..ben regl olana kadar karnımın üstüne yatamadım göğüslerime dokunamadım..gebelik oluştuysa bile şu anda belirti yaşam ihtimalin yok..
sehnaz sen kullandınmı canım sendede sağ yumurtalık cok fazla ama kıvrandırıcak agrı yaptımı 2 saat kadar sonra gecti benim tam 14 gün cok agrım oldu o güne dr 2 gün ilişki vermişti bana catlama iğnesi istediğim halde vermedi