yaaa ama nazar değerrrrr 🙂 çok tatlı maşallah...yerim ben onu yaaa nasıl güzel bir kız bu yarabbim Allah sağlık uzun ömür versin.Allah'ım onu nazarlardan saklasın....
herkese merhaba güzeller herkese güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum iyisinizdir umarım hafta içi hava çok güzeldi bir sürü plan yapmıştım hafta sonu için ama işler umduğum gibi olmadı...hava acayip rüzgarlı dışarı adım atılacak gibi değil...
eeeee canlar sizin orada hava nasıl hafta sonunuz nasıl geçiyor mrs.m tatlııııım maşallah pirensesine ne kadarda büyümüş yerim ben onun karamık gözlerini nasılda bakıyor tatlı tatlı maşallah
selam kızlar uzun zamandır yoktum esım amalıyat oldu onla uğraştık yeni hamiş olan arkadaşlar tebrık edrım darısı bızlerın başına doğum yapan arkadaşlar sızlerıde tebrık ederı buyudu gunlerıde gonurursunuz inşallah mrs m cok guzel bebeğin var buyumüş maşallah allah nazarlardan saklasn
sm kızlar bayadır giriş yapamıyodum işyerindeki nette sorun var, akşamlarıda vaktim kalmıyor, umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben iyiyim diyet ve spora devam ediyorum 5 kg verdim, 1-2 ay daha devam etmeyi düşünüyorum...
yaaa ama nazar değerrrrr 🙂 çok tatlı maşallah...yerim ben onu yaaa nasıl güzel bir kız bu yarabbim Allah sağlık uzun ömür versin.Allah'ım onu nazarlardan saklasın....
herkese merhaba güzeller herkese güzel mutlu bir hafta sonu diliyorum iyisinizdir umarım hafta içi hava çok güzeldi bir sürü plan yapmıştım hafta sonu için ama işler umduğum gibi olmadı...hava acayip rüzgarlı dışarı adım atılacak gibi değil...
eeeee canlar sizin orada hava nasıl hafta sonunuz nasıl geçiyor mrs.m tatlııııım maşallah pirensesine ne kadarda büyümüş yerim ben onun karamık gözlerini nasılda bakıyor tatlı tatlı maşallah
merhaba izgilcim...görüşmeyeli epey oldu dimi.
havalar nasıl olursa olsun biz evdeyiz zaten 🙂
teşekkürler canım evet büyüyor maşallah... hadi bakalım senin prenside görücez inşallah.
arkadaşlar nasılsınız ben adet oldun ama hastaneye gittiğimiz için açıp yazamadımdoktor yeni yumurta geliştirmek için iğne verdi sonrada yumurtalar toplanıcak galiba
Kızlar yazamıyorum ne zamandır, bizde herşey yolunda çok şükür, oğluşum bol bol tepiniyor içeride , toplamda 6 kilo aldım ama göbeğim kocaman oldu, 3 ocakta kontrolüm var, Oğlumun bacağı için tekrar mr çekilecek ,okula gidip gelmeye devam ediyorum hala,yılbaşından sonra mr çekilecek ,inşaallah düzelmiştir, artık çok zorlanıyorum okulda.
İşte böyle canlar , selamlar sevgiler ....
Kızlar yazamıyorum ne zamandır, bizde herşey yolunda çok şükür, oğluşum bol bol tepiniyor içeride , toplamda 6 kilo aldım ama göbeğim kocaman oldu, 3 ocakta kontrolüm var, Oğlumun bacağı için tekrar mr çekilecek ,okula gidip gelmeye devam ediyorum hala,yılbaşından sonra mr çekilecek ,inşaallah düzelmiştir, artık çok zorlanıyorum okulda.
İşte böyle canlar , selamlar sevgiler ....
herşeyin yolunda olmasına sevindim, seni merak ediyordum. maşallah oğluşlarına. aldığın kilo da çok iyi. oğlunun bacağı tamamen iyileşir inşallah canım. görüşürüz öptüm.
amin canım inşallah teşekkürler...
gelir gelirrrr merak etmeee, inan son haftalarda zaman durmuş gibi oluyor ama bir o kadar da hızlı akıyor. hayırlısıyla sizlerin de sırayla doğum haberlerini duyacağız. sonra da burada resimlerini görürüz kuzuların.
amin canım sağol