çoook tatlı maşallah..
Allah esirgesin yavrunu....
darısı bizlere olur inşallah...
bende rüyamda güya görümcemin bir oğlu olmuş onu kucağımdan indirmiyordum bağrıma basmışım bir türlü bırakmıyordum...kızıda var ama ben oğlan çocuğunu seviyorum...
çoook tatlı maşallah..
Allah esirgesin yavrunu....
darısı bizlere olur inşallah...
bende rüyamda güya görümcemin bir oğlu olmuş onu kucağımdan indirmiyordum bağrıma basmışım bir türlü bırakmıyordum...kızıda var ama ben oğlan çocuğunu seviyorum...
teşekkür ederim azadecim
amin inşallah allah korusun tabiii.
dualarım hep sizlerle, inşallah tez vakitte rabbim seni de sevindirir canım.
inşallah bu rüya sana bir işarettir, erkek çocuk müjdeli haber derler.
ayyyyy ayyyyy ayyyyyy maşallah 41 kere maşaallah .
çok tatlı çok şirin canım ALLAh bağışlasın çok güzel yaa
maşşallah valla bayıldım bebişine ne güzelde poz vermişş annesiii onu benim yerime kokla tamammı ne güzel dir şimdi koklamak
ayyyyy ayyyyy ayyyyyy maşallah 41 kere maşaallah .
çok tatlı çok şirin canım ALLAh bağışlasın çok güzel yaa
maşşallah valla bayıldım bebişine ne güzelde poz vermişş annesiii onu benim yerime kokla tamammı ne güzel dir şimdi koklamak
selam kızlar uzun zamandır yoktum esım amalıyat oldu onla uğraştık yeni hamiş olan arkadaşlar tebrık edrım darısı bızlerın başına doğum yapan arkadaşlar sızlerıde tebrık ederı buyudu gunlerıde gonurursunuz inşallah mrs m cok guzel bebeğin var buyumüş maşallah allah nazarlardan saklasn
sm kızlar bayadır giriş yapamıyodum işyerindeki nette sorun var, akşamlarıda vaktim kalmıyor, umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben iyiyim diyet ve spora devam ediyorum 5 kg verdim, 1-2 ay daha devam etmeyi düşünüyorum...
sm kızlar bayadır giriş yapamıyodum işyerindeki nette sorun var, akşamlarıda vaktim kalmıyor, umarım hepiniz iyisinizdir.. Ben iyiyim diyet ve spora devam ediyorum 5 kg verdim, 1-2 ay daha devam etmeyi düşünüyorum...