ya kizlar bnm kucuk bi damla kanamam olmuss hissetmedim simdi tuvalette gordum kurumus ama cok az bi karin agrim vardi sabah uzandim kizim tekmeledi gayette iyiydi tekmeleri
ya aralık 11 de regl olmam gerekiyordu ama olmadım.aralığın 5 nde daha reglimi beklemeden lekelenme oldu diye kan testi yaptırdım.Değer çok düşük çıktı.Sonra günüm geçince de 5-6 gün ara ile 3 kere idrar testi yaptım negatif çıktı.Şimdide tekrar kan testi yaptırmayı göze alamıyorum.Çaresiz kaldım resmen
Ygmr06................................24 Aralık Lalezar................................ 25 Aralık Şimall.................................. 28 Aralık Prenses.................................30 Aralık Dilrubaa...................................3 Ocak Hazan_11................................. 9 Ocak
Dilara1................................18 Ocak
Aysegül,faran,bir melek diliyorum...
Sizi tebrik eder,meleklerinizi kucaginiza almanizi dilerim kizlar.
Kizlar,dilaranin yeni adet tarihini ekledim.Kendisinin su siralar buraya ugramaya firsati yok.O beni ekledigi ay bana cok ugurlu gelmisti ve ben hamile kalmistim.Umarim bende ona ugur getiririm.Insallahh...
Lalezar................................ 25 Aralık Şimall.................................. 28 Aralık Prenses.................................30 Aralık Dilrubaa...................................3 Ocak Hazan_11................................. 9 Ocak Dilara1................................18 Ocak
ya aralık 11 de regl olmam gerekiyordu ama olmadım.aralığın 5 nde daha reglimi beklemeden lekelenme oldu diye kan testi yaptırdım.Değer çok düşük çıktı.Sonra günüm geçince de 5-6 gün ara ile 3 kere idrar testi yaptım negatif çıktı.Şimdide tekrar kan testi yaptırmayı göze alamıyorum.Çaresiz kaldım resmen
canım kan testinde değer çok düşük çıktı derken kaç çıktı?5'in üstündeyse pozitif oluuyo zaten düşük olması sadece erken gebelik olduğunu gösteriyo ve o değer zamanla hızla yükseliyo.bence idrar testlerine çok güvenme kan testini mutlaka tekrarla.hem ihmal etme bence çünkü negatif çıkarsa bu kadar gecikme normal değil Allah korusun başka sebebide olabilir.ihmale gelmez... inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız canm.Allah hayırlısını versin...
Aysegül,faran,bir melek diliyorum...
Sizi tebrik eder,meleklerinizi kucaginiza almanizi dilerim kizlar.
Kizlar,dilaranin yeni adet tarihini ekledim.Kendisinin su siralar buraya ugramaya firsati yok.O beni ekledigi ay bana cok ugurlu gelmisti ve ben hamile kalmistim.Umarim bende ona ugur getiririm.Insallahh...
kızlar güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim. biz bugün 7+1 olduk inş. salı günü de miniğimizin kalp atışlarını duyduk, tarif edilmez bir duygu. birkaç gün kahverengi lekelerim olmuştu, çok korkmuştum ama doktorum her şey yolunda dedi. kese büyüdükçe kılcal damarları patlatıyormuş, o zaman da böyle lekeler oluyormuş. birkaç gündür hiç gelmiyor leke çok şükür. çok mutluyum. Rabbim herkesin bebeğini korusun ve anne olmak isteyenlere hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın.