hımmm tamam o zaman, ben orayı özel diye biliyordum. iyi hastaneyi sevdiysen ve doktorun iyiyse hiç şaşma derim. devam et. çünkü hamilelik hassas bir konu ve detaylı araştırma gerektiriyor. bir de hemen doğum başlamıyor merak etme 🙂 yetişirsin yani.
doğum ücreti- normal:1.900 tl, sezeryan 2.300 tl. tabi testlerle falan mutlaka artıları var.
hemde nasıl doktor ultrasonda görebileceğimizi söyledi inanılmaz heyecanlıyım.hemde dış gebelik riski ortadan kalkacak inş. sağlıklı olup olmadığını görücez.çok heyecanlıym
hemde nasıl doktor ultrasonda görebileceğimizi söyledi inanılmaz heyecanlıyım.hemde dış gebelik riski ortadan kalkacak inş. sağlıklı olup olmadığını görücez.çok heyecanlıym
biz ilk kontrole 6. haftada gitmiştik. biraz geç gitmemizin sebebi, kese ve bebek daha iyi görünür demişlerdi. ama 2 gün sonra düşük tehlikesiyle karşılaştım. ama rabbim bize kızımızı bağışladı onu bize nasip etti ve aramıza katıldı. bu işler tamamen kısmet.
inşallah sağlıklıdır ve herşey yolundadır.
biz ilk kontrole 6. haftada gitmiştik. biraz geç gitmemizin sebebi, kese ve bebek daha iyi görünür demişlerdi. ama 2 gün sonra düşük tehlikesiyle karşılaştım. ama rabbim bize kızımızı bağışladı onu bize nasip etti ve aramıza katıldı. bu işler tamamen kısmet.
inşallah sağlıklıdır ve herşey yolundadır.[/QUOT
inşallah canım inşallah.Allah bebğimizi bize sağlıkla kavuştursun inşallah.öyle herşey kısmet kısmetten öteye geçilmiyo.herşeyin hayırlsı...Allah kızınızıda size bağışlasın Allah onu analı babalı büyütsün inşallah 🙂
ya kızlar ne olur bana yardım edin.Bugün günüm geçeli 12 gün oldu.Ama idrar testi hep negatif çıkıyor.İdrar testi böyle negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen var mı ?Lütfen cevap yazın.Çok acil
ya kızlar ne olur bana yardım edin.Bugün günüm geçeli 12 gün oldu.Ama idrar testi hep negatif çıkıyor.İdrar testi böyle negatif çıkıpta hamile olduğunu öğrenen var mı ?Lütfen cevap yazın.Çok acil
ya aralık 11 de regl olmam gerekiyordu ama olmadım.aralığın 5 nde daha reglimi beklemeden lekelenme oldu diye kan testi yaptırdım.Değer çok düşük çıktı.Sonra günüm geçince de 5-6 gün ara ile 3 kere idrar testi yaptım negatif çıktı.Şimdide tekrar kan testi yaptırmayı göze alamıyorum.Çaresiz kaldım resmen