Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

teşekkür ederim mrs. m,

umarım herşey seninde dilediğin gibi olur hepimiz açısından.bebeğim bana sımsıkı tutunsun ve sağlıkla ona kavuşabileim başka bişey istemiyorum.

birde tabi ki buradaki tüm meleklere bu mutluluğu en kısa zamanda tatmalarını diliyorum. 🙂)

bir melek diliyorum, yaşadığın yer ankara görünüyor. hangi doktora ve hastaneye gidiyorsun ya da gideceksin?

ya ben normalde 2 ay önce hamile kalmaya karar verdiğimde baran kutlay diye bir doktora gittim.araştırdım iyi bir doktor dediler.sami ulus kadın doğum hastanesinde çalışıyomuş.onun muayenehanesine gitmiştim sonrada tetkiklerimi hastanede yapmııştı.2 gün önce rahatsızlandığımdada yine sami ulus hastanesine gittim çünkü bize yakın aydınlıkevlerde oturuyoruz biz.ama orada doğum yapmak istemiyorum.başka bir doktor araştırıcam.atatürk eğitim ve araştırma hastanesi çok hoşuma gitti pırıl pırıl ama bize çok uzak cesaret edemiyorum.benim acilen bir hastane ve doktor bulmam lazım yani.var mı bir tavsiyen?

ben 24 gün önce medicana da doğum yaptım. muhteşem bir hastane. her yönüyle tam ve doktorum da çok iyiydi biz çok memnun kaldık adı yusuf üstün. tavsiye ederim. hiç uzak deme. ben ankaranın bir ilçesinde oturuyorum buna rağmen medicanayı takip ettim. hiç de sorun çıkmadı.

Mrb kızlar, siteye girmekte çok zorlanıyorum, bağlantım mı kötü yoksasitede mi sorun var anlayamadım...
Nasılsınız canlarım...

hoşgeldin canımmmm iyiyim sen nasılsın görüşmeyeli

sezeryan mı oldun normal doğum mu? medicana yı bende duydum ama çok pahalı olduğunu söylüyorlar doğru mu?birde doktorun normaldede medicanada mı çalışıyor yoksa doğumuna mı girdi sadece?

sezeryan mı oldun normal doğum mu? medicana yı bende duydum ama çok pahalı olduğunu söylüyorlar doğru mu?birde doktorun normaldede medicanada mı çalışıyor yoksa doğumuna mı girdi sadece?

normal görünüyordu ama olmadı sezeryan oldum. anlaşmalı ama yine de pahalı. mesela muayene ücreti 127 tl. testleri de ayrıca ücretli. ama atatürk hastanesi de pahalı diye biliyorum. doktorum hastanenin doktoru ve doğum için hemen her saatte hastanede bulunuyor. cep telefonundan her zaman ulaşabiliyorsun, son derece ilgili biri.

Atatürk hastanesi özel olmadığı için çok uygun üstelikte pırıl pırıl bayıldım hastaneye ama uzak diye korktum.normal doğumda birden sncılansan ankara trafiğinda birde trafik saatindeysen nasıl yetişicem diye düşündüm ama belkide o kadar detaylı düşünmemk lazım haklsıın.sorması ayıp doğum için ne kadar ödedin canım.malesef bunlarda önemli !!!

hımmm tamam o zaman, ben orayı özel diye biliyordum. iyi hastaneyi sevdiysen ve doktorun iyiyse hiç şaşma derim. devam et. çünkü hamilelik hassas bir konu ve detaylı araştırma gerektiriyor. bir de hemen doğum başlamıyor merak etme 🙂 yetişirsin yani.
doğum ücreti- normal:1.900 tl, sezeryan 2.300 tl. tabi testlerle falan mutlaka artıları var.