evet sezeryandan sonra bazı anneler bebeklerini kabullenemiyormuş.hemde normal doğumdan sonra hemen ayaklanıyosun herşey bitiyo ama sezeryanda asıl doğumdan sonra acı çekiyosun
Ben oglumda normal dogum yapmistim.. bebek cikar cikmaz butun sanci kesildi agri kalmadi. 3. gun zaten eskisi gibi normale dondum. insallah buda ayni olur.. kismet bakalim..
sen ne kadar zamandir bebek icin ugrasiyosun?
Insallah aralik bitmeden diger bekleyenlerde anne adayi diye listeye yazilir. bekleyen listesinde yeni isimler cikar😀
Ben oglumda normal dogum yapmistim.. bebek cikar cikmaz butun sanci kesildi agri kalmadi. 3. gun zaten eskisi gibi normale dondum. insallah buda ayni olur.. kismet bakalim..
sen ne kadar zamandir bebek icin ugrasiyosun?
Insallah aralik bitmeden diger bekleyenlerde anne adayi diye listeye yazilir. bekleyen listesinde yeni isimler cikar😀
inşallahhhhhhh hepside bir an evvel alsınlar bu güzel haberi hepimiz mutlu olalım.
ben 5 aylk evliyim.önce doğum kontrol hapı kullandım.geçen ay ekim sonunda bıraktm.kasımda denedik olmadı kısmet aralık ayınaymış.2. deneme yani. inş. Allah sonuna kadar korusun bebeğimi inşallah ve sağlıkla dünyaya gelsin inşallah... ve hepimizin bebeği.... 🙂
inşallahhhhhhh hepside bir an evvel alsınlar bu güzel haberi hepimiz mutlu olalım.
ben 5 aylk evliyim.önce doğum kontrol hapı kullandım.geçen ay ekim sonunda bıraktm.kasımda denedik olmadı kısmet aralık ayınaymış.2. deneme yani. inş. Allah sonuna kadar korusun bebeğimi inşallah ve sağlıkla dünyaya gelsin inşallah... ve hepimizin bebeği.... 🙂
bir melek diliyorum sonunda meleğine kavuşmuş 🙂 canım çok tebrik ederim.inşallah bizde nasipleniriz bizede sürtersin ayağını.son 1 aydır hergün 1 erkek birde kız bebek görüyorum rüyamda.erkek daha 2-3 yaşlarında kızsa daha bebek.3-4 aylık.her rüyamda biyere gidiyorsamda biyerden kaçıyorsamda hep onlar var yanımda.seviyorum onları kucağımdalar.Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Gerçeğine kavuşayım inşallah.
bir melek diliyorum sonunda meleğine kavuşmuş 🙂 canım çok tebrik ederim.inşallah bizde nasipleniriz bizede sürtersin ayağını.son 1 aydır hergün 1 erkek birde kız bebek görüyorum rüyamda.erkek daha 2-3 yaşlarında kızsa daha bebek.3-4 aylık.her rüyamda biyere gidiyorsamda biyerden kaçıyorsamda hep onlar var yanımda.seviyorum onları kucağımdalar.Allah hayırlara çıkarsın inşallah.Gerçeğine kavuşayım inşallah.
canım benim çok tşk ederim.Allah inşallah en kısa zamanda nasip etsin size.umutlandırmak gibi olmasın ama bundan 1 hafta kadar önce bende bir rüya gördüm.bi kadın vardı herşeyi biliyormuş ve bir şeyi iki kere söylerse oluyomuş.bana iki kez senin oğlun olacak dedi. 🙂 hamile lduğumu öğrendim ama bakalım oğlum mu olacak.. 🙂 görücez.Allah seninde rüyalarına hayırlara çıkarsın inşallah canım benim...
herkese slm arkadaşlar.. bir melek diliyorum canım inan pek sevindim nasıl da merak ediyordun. Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin. oh şurayı hareketlendirdin yaa🙂 inş kolay bir hamilelik geçirirsin zaten zor da olsa oldukça zevkli ve heyecanlı bir süreç. adım adım bebişine yaklaşıyorsun bunu bir şekilde izliyorsun çooooook güzel duygular çok güzel anlar seni bekliyor canım gözlerin aydın olsun bebişin sağlıklı hayırlı olsun tatlım