Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

evet berranur sağlıkla doğsunlarda 100 kilo olsamda farketmez nasılsa veririz bi şekilde.önemli olan önce onların sağlıklı doğmaları.ama bu kadar erken iştahımın açılacağını düşünmemiştim hiç. 🙂 böyle garip şeyler istiyo canım. benim birde kasıkta batmalarım var biraz başka hiçbir belirtim yok henüz.bakalım ilerde nelerle karşılaşıcaz 🙂

🙂)) zorlu ama bi o kadarda keyifli bi süreç sanırım. öyle şaşkınım ki benim ilk hamilelğim şimdi herşeyden korkuyorum.sanki hızlı yürüyünce bile düşecekmiş gibi geliyo Allah korusun 🙂 heralde bikaç haftaya alışırım bende yani umarım 🙂))

lale 'cim seninde berranur'cum seninde ilginize çok tşk ederim.çok tatlısınız 🙂

Hamilelik ilkte olsa ikincide olsa insan ayni meraki ayni heycani ayni huzursuzlugu yasiyo her defasinda...Ikincinin tek farki dogum sancisinin nasil oldugunu bildigin icin extra bi sanci korkusu basiyo😀

yaaa gerçekten o kadar kötü müüüüü ?
Valla sanciyi diyosan hic yok kotu degil diye simdiden seni kandirmicam... Omrumde yasadigim en felaket aciydi. insanin felegi sasiyo kendine gelemiyo. Ama herguzel seyin illaki bir karsiligi vardir demi.. Hem bak etrafinda ne kadar kadin var dogum yapmis.. demekki zor ama basedilemicek bisi degil😀 Korkmana gerek yok onun icin..

evet bende kendimi hep böyle teskin ediyorum.o kadar kadın doğuruyor birde ikinciyi doğurmaya cesaret ettiklerine göre demekki üstesinden gelinemeyecek bişey değil diye.
ama korkuyorummmm daha erken biliyorum ama düşününce insan korkmadan edemiyo

burda sezeryan yasak zaten ister istemez normal olucak... ama secim yapmak zorunda kalirsam normal dogumdan asla sasmam.. hem saglikjli olani o hemde dogumun ne oldugunu oyle anliyo insan. acisini canli canli cekerek😀

evet sezeryandan sonra bazı anneler bebeklerini kabullenemiyormuş.hemde normal doğumdan sonra hemen ayaklanıyosun herşey bitiyo ama sezeryanda asıl doğumdan sonra acı çekiyosun