Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
Dilara1................................23 Aralık

BEKLENEN REGL TARİHLERİMİZİN LİSTESİ

Ygmr06................................24 Aralık
Lalezar................................ 25 Aralık
Şimall.................................. 28 Aralık
Prenses.................................30 Aralık
Dilrubaa...................................3 Ocak
Hazan_11................................. 9 Ocak

2010 ANNE ADAYLARI

MAYIS ANNE ADAYLARI

Mimozaçiçeği ............................. Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

eminegelin ............................ 20 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

daffodil.................................30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Ayyüzlü ............................... 30 Mayıs (Anne adayı süperrrrrrrr)

Lale .................................... Mayıs (<NOBR target="blank">Anne</NOBR> adayı süperrrrrrrr)

HAZİRAN ANNE ADAYLARI

papatyammm............................... 7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrr)

unforgiven.............................7 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Tatlı cadım ......................... 10 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

berranur ............................ 23 Haziran (Anne adayı süperrrrrrrrr)

TEMMUZ ANNE ADAYLARI

Bilgemelek ........................... 06 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Senagül................................13 Temmuz (Anne adayi <NOBR target="blank">süperrrrrrrrr</NOBR>)

Sevmm.................................19 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Sammy_haa...........................29 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

Betül_betül.............................30 Temmuz (Anne adayı süperrrrrrrrr)

AĞUSTOS ANNE ADAYLARI

Gülyüzlüm................................ Ağustos (anne adayı süperrrrrrrrr)

Denizcim ..............................15 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

İzgil....................................17 Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

Pekar......................................Ağustos (Anne adayı süperrrrrrrrr)

EYLÜL ANNE ADAYLARI

Canimcim......................................Eylü l (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

fudelya..................................... 20 <NOBR>Eylül</NOBR> (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

polyana28 ................................. 19 Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

yıldız_azeri ............................... Eylül (Anne adayı süperrrrrrrrrr)

EKİM ANNE ADAYLARI

Lara74.......................................31 Ekim (Anne adayı süperrrrrrrrrrr)

KASIM ANNE ADAYLARI

Mavişim............................17 <NOBR>Kasım</NOBR> (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

Ayşegül87........................29 Kasım (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

ARALIK ANNE ADAYLARI

faran............ 5 Aralık (Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

Bir Melek Diliyorum .......29 Aralık(Anne adayı süpperrrrrrrrrr)

evet Lale'cim. ilk başta çok garip oldum sevineyim mi üzüleyem mi bilemedim çünkü ilk gittiğim hastanedeki doktor beni korkuttu biraz.ama sonra biraz içim rahatladı.umarım bugünde güzel sonuç alırım iyice rahatlarım.ama evet iyi ki hastalanmışım yoksa daha erken diye bekleyip meraktan ölecektim 🙂 her şerde bir hayır vardır demişler doğru demişler...

Allah'ım inşallah tüm bekleyenleri böyle sevindirsin bir an önce. 🙂

anladım cnm çok saol bnm sertleşme olduğğunda sancı olmuyo tatlım bide hafta oalarak size göre küçüğüm Allah korusun erken falan korkuyorum o yüzden biraz daha geçse şu riskli haftalar hayırlısyla hiç bişi yapmıyorum zaten dikkat ediyorumda uzun süre ayakta kalmışsam bu sertleşmeler daha çok oluyo saol lalecim içim rahatladı biraz inşallah sağ salim kucaklarız bebkelrimizi siz kaçoıncı haftadasınız artık yaklaştıo senin çok az kaldı 🙂

Gec dollenme olmussa eger seviyenin dusuk olmasi normal ve adetine cok var daha bu kadar bile cikmasi buyuk bir sans... Ve icine korku dusmesin sakin hickimsenin bebeginin garantisi. bak 35. hafta bitmek uzere ben hala korkuyorum acaba sorunsuz dogurabilicekmiyim diye.

canım benim aminnn güzel dileklerin için çok tşk ederim.haberleri alır almaz yazıcam. 🙂
laleninde dediği gibi cnm içini ferah tut ve dua et Allah nasip etmişse sonuna kadar korur mevlam hepimiz aynı korkuları endişeleri inan tüm hamişlik boyunca yaşıyoruz hatta bazen çok artıyo ama sonra zaten Rabbim ne demişse o olur diyorum O na emanetler sağlıkla geçer gebeliklerimiz inş ve o mis kokularını duyarzı sağlıklaa

evet ben kendimi şanslı hissediyorum aslında geçen aydan kalmadığım kesin çünkü ve bu ayda 15 aralık ovulasyonumdu yani sadece 6 gün sonra öğrenmiş oldum reglime daha 8 gün varken.bu gerçekten mucize gibi ve henüz çok erken bir gebelik olduğu için düşük çıkması normal sanrım.işte önemli olan normal şekilde artış göstermesi.inşallah öyle olur.insan ister istemez korkuyo senide anlıyorum heralde son güne kadar korku duyar insan elinde olmadan ... inşallah Allah'ım senide bebeğinide bir an evvel sağlıkla kurtarsın...

aminnncanıım Allah'ım hepimize nasip etsin inşallah.ve isteyenlerede bir an evvel versin.dua ediyorum hemde hepimiz için.inşaallah hepimiz için herşey yolunda gider.ama gerçekten çok değişik bir duygu insan hem korkuyo hemde inanamıyo.yalnz bu hamilelik ne garipmiş yahu durmadan acıkıyorum ben sanki 🙂)))

bu arada sizlerin tecrübelerinden sık sık faydalanıcam kızlar sizler benden çok çok kıdemlisiniz şimdi ben sizin çoktan geçtiğiniz yollardan geçicem.bana yardımcı olmanız dileğiyle... 🙂))

benim ikinci bebek yaa bayagi bi deneyimliyim
.. istedigin zaman yardima hazirim...
Hamileligin ilk gunleri acaba dusermi saglammi yasiyomu korkusu. ilerleyen donemlerde dur hareket edicekmi diye habire durtme meraki.. son asamada artik dogsada bi nefes alsam diye dusup dusup bayilma olayi...Daha yolun basindasin insallah kolay gecer seninde 😀

evt cnm bende tüm hamiş arkadaşlarım ve hamile kalmak isteyen arkadaşlarım için hep dua ediyorum inşallah mevlam hepimize sağlıkla nasip etsin

tabiki aklına bişi takılırsa sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olurum inşllah cnm bide daha durr nasıl yediğine inanamıaksın ben haytımda 50lili kiloları görmemiştim şimdi 60a gelicem nerdeyse ramak kaldı yani
ha bebişler ii sağlıklı olsunlarda yeriz artık alalım kiloları veririz elbet sende bol bol ye şimdi sonra mide bulantıların başlarsa azalcak naşllah çok olmaz bnm bir hafta kadar oldu ve geçmişti Allah şükürler olsun Rabbim kolaylığını veriyo herşeyin yeterki minişler sağlıklı olsunlar