Dilara1................................23 Aralık Ygmr06................................24 Aralık Lalezar................................ 25 Aralık Şimall.................................. 28 Aralık Bir Melek Diliyorum .................. 29 Aralık Prenses.................................30 Aralık Dilrubaa...................................3 Ocak Hazan_11................................. 9 Ocak
anne adayları ve anneler bişey sormak istiyorum.hiç bi sorunu olmadığı halde hamile kalamayan varmı?ben 2 aydır klomen içiyorum ama yine adet oldum.nelere dikkat etmem gerekiyor benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
tatlımmmmm 🙂 bizim eskisi gibi buralarda olmamız artık çok zor görünüyor. umarım iyisinizdir, prensimiz nasıl? sen toparlandın mı? doğum hikayene üzüldüm, neyseki gerilerde kaldı artık çok şükür. ben de spinal anestezi ile sezeryan doğum yaptım ama allaha çok şükür herşey yolunda gitti, çok güzel ve sorunsuz bir doğum oldu. şu anki tek sıkıntım kızım beni emmiyor, çok üzülüyorum. pompayla sağıp vermeye çalışıyorum ama yetmiyor, haliyle mama takviyesi de yapıyorum. hayırlısı bakalım. seni çok öpüyorum canım görüşürüz.
anne adayları ve anneler bişey sormak istiyorum.hiç bi sorunu olmadığı halde hamile kalamayan varmı?ben 2 aydır klomen içiyorum ama yine adet oldum.nelere dikkat etmem gerekiyor benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
canım hepimiz rastladık... benim de 9 ay olmadı. hormon testi yapıldı, rahim filmi çekilmişti. herşey yolunda görünüyordu meğer psikolojikmiş. beynimi bebek fikri esir almış ve stresten dolayı bebeğim gelmemişti. rahim filmi çektirdiğim ay nasıl olsa bu ay olmaz deyip, aklımdan çıkarmıştım ve o ay hamile kaldım. sana tek tavsiyem çoookkk rahat ol. inşallah rabbim yakın zamanda meleğini gönderir.
kızlar selam uzun süredir yazamadım sizlere... umarım herkes iyidir ve güzel haberler vardır... ben bu ayda beklemeye başladım... bakalım hayırlısı hepimiz için....
kızlar selam uzun süredir yazamadım sizlere... umarım herkes iyidir ve güzel haberler vardır... ben bu ayda beklemeye başladım... bakalım hayırlısı hepimiz için....
büyür annesi önceden dogsaydi diye bekleriz dogarlar büyür diye bekleriz bilirim cnm ama inanki cok cabuk büyüyorlar bende iyiyim 22 haftamdaiym bakalim hayirlisiyla bende atlatirim insallah ama benim kizim cok hasta ablasi onunla ugrasiyorum bu aralar salginmis migde iltihabi geciriyor habire kusuyor anne cok bitkinim diyip duruyor öyle iste cnm bende biri karnimda biride yanimd augrasiyorum cnm elami cok cok öp annesi kokluyarak uyu cok güzel kokar o simdi 🙂