Mercimek Sevdalıları Gebelik Bekleyenler Hamile Kalmak isteyenler buraya

gizemliii seni merak ettim ama yazmamışsın halaa hadi inş yaa

gülkercim fudelya okadar güzel anlatmışki ben başka sölücek söz bulamıyorum duaya devam lütfen pes etme samimibi şekilde devam et cnm Rabbim neylerse güzel eyler

canım doğru söylüyorsun ama elimdede değil işte.olmayınca hemen ümitsizliğe kapılıp vaz geçiyoruz.Allah görüyordur beni dualarımı kalbimdeki bu inanılmaz isteği geri çevirmez değil mi?
doktora en başından gittim.hormon tesleri falan temiz çıktı.troid yüksekliği var oda hamileliğine engel değil hamile kalınca düzenleriz demişti.yumurtlamada oluyor demişti.belkide çatlama olmuyordur onun için gitmedim ama doktor söylerdi yada gel onada bakalım derdi.hiç korunmadığım halde bi sene olacak neredeyse.doktorda sanırım bu 1 senenin dolmasını bekliyor daha ayrıntılı incelemek için..hayırlısı diyorum sadece.bugüne kadar herşeye geç sahip oldum mutlu oldum ama gecikmelerle.buda öyle olacak sanırım.Allah ne beni nede başkasını evlat boşluğuyla evlat acısıyla sınamasın

Kızlar malesef tek çizgi çıktı 🙁

sıkma canını tatlım belkide var idrar testinde çıkacak kadar netleşmedi.yada bana öyle geliyorki bu ayki gecikmen geçen ayki düşükten olabilir.içini ferah tut çünkü en azından hamile kalmana engel teşkil edecek bi durumun yok,ben hiç kalamadım nedenini bile bilmiyorum.Allahtan 1 yıllık evliyizde daha yeniyiz seneye düşünücem diye geçiştiriyorum soranları.ama sonrasını düşünmek bile istemiyorum.
düşükten hemen sonra kalınamıyor zaten bi kaç ay sonra geçende verdiğin o coşkulu haberi tekrar vereceksin bize.

Slm kızlar, bu gece acayip bir rüya gördüm onu anlatıcam size;
Ben hamileymişim ama bebek karnımda ölmüş, hastanede onu alacaklarken, bir kadın geliyor yanıma hadi gidelim diye, nereye falan derken eşim de geliyor ve telaşlı telaşlı hadi gidelim diyor, tekrar onada soruyorum ne oluyor nereye gidiyoruz diye, bir tane köy kızı bulmuş onu isteyecekmişim ben eşime, onu eve alacakmışız, ondan çocuk yapacakmış, bana da diyorki sen yeterince üzüldün yoruldun, o bebeği yapsın biz bakarız diyordu falan, bende eşime onunla bu şekilde bir ilişkiye girersen seni boşarım derken uyandım...
Allahım kabus gibiydi yaaaaaaaa... sabah eşime anlattım, ona kızgın kızgın bakıyorum bana güldü hep bütün sabah evden çıkana kadar.. 😕😕😕😕

slm cnm rüyayla amel olmazmis cnm canini SIKMA bitanem inanki bende öyle cok sacma rüyalar görürdüm ve halada görüyorum artik bolca okuyup yatiyorum ve daha iyi rüyalar görüyorum cnm bu arada nasilsin ?